Ο Βουλευτής της μονοεδρικής Γρεβενών της Νέας Δημοκρατίας Ανδρέας Πάτσης, μετά από πρόσκληση του Πρύτανη του Πανεπιστημίου της Δυτικής Μακεδονίας Καθηγητή Θεόδωρου Θεοδουλίδη συμμετείχε την Τρίτη στις 10:30 το πρωί σε συνάντηση με θέμα Ακαδημαϊκός χάρτης του πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας.

Η συνάντηση έγινε διαδικτυακά και πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια ενημέρωσης και προτάσεων σε ότι αφορά τα Πανεπιστήμια της Δυτικής Μακεδονίας .

Ο Υφυπουργός Παιδείας κύριος Άγγελος Συρίγος μετά από εισήγηση του Πρύτανη κ.Θεοδουλίδη , του Αντιπρύτανη κ.Σαριαννίδης και του Βουλευτή Γρεβενών κ. Πάτση , σε ότι αφορά τα τμήματα του Πανεπιστημίου, την παραμονή , την εκ νέου διαμόρφωση αλλά και την ανασύνταξη προς την κατεύθυνση νέων τμημάτων, παράλληλα και με περισσότερους χώρους που θα μπορούσαν να δημιουργηθούν για φοιτητικές εστίες ήταν απόλυτα θετικός και μάλιστα διέγνωσε πολλά οφέλη σε αναγωγή ετών για φοιτητές αλλά και πολίτες στη Δυτική Μακεδονία.




Σε λίγες εβδομάδες το νέο ραντεβού με τις τελικές ανανεωμένες ολοκληρωμένες προτάσεις για να παρθούν οριστικές αποφάσεις για την νέα σχολική χρονιά θα έρθει να σφραγίσει μια νέα εποχή στο Πανεπιστήμιο της Δυτικής Μακεδονίας με φοιτητές που θα έχουν αύριο στην αγορά εργασίας και πολλοί από αυτούς θα επιλέγουν και την ίδια την ευρύτερη περιοχή για να δραστηριοποιηθούν .

Μεταξύ άλλων ο Βουλευτής κ. Πάτσης έδωσε μεγάλη έμφαση σε ότι αφορά τα Γρεβενά με ενημερωμένο φάκελο σε συνεργασία και με τους αρμόδιους φορείς, για τα τμήματα που ήδη υπάρχουν αλλά και νέα με στοχεύσεις που θα έχουν σοβαρό αντίκτυπο σε τομείς όπως ο τουρισμός, το αγροκτηνοτροφικό και ανάπτυξη σε επίπεδο digital marketing.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.