Συνεχίζοντας την τμηματική ενημέρωση των μελών και των φίλων του Συλλόγου, που εγκαινιάσαμε με τον απολογισμο του Α ´ 4μηνου, απολογούμαστε ως Διοικητικό Συμβούλιο της ´´ Ε Λ Π Ι Δ Α Σ ´´ για τα τεκτενώμενα και του Β´ 4μήνου του 2021.

Ανταποκριθήκαμε άμεσα σε όλα τα προσωπικά αιτήματα για στήριξη όσων είχαν ανάγκη.

Πραγματοποιήσαμε έξτρα, για άλλη μία χρονιά, διανομή 50 δεμάτων τροφίμων το Δεκαπενταύγουστο, στηριζόμενοι και στις γενναιόδωρες προσφορές της ΚΟΡΕ Α.Ε.
και ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ Α.Ε. καθώς και από αγορές τροφίμων της ´´Ε Λ Π Ι Δ Α Σ ´´.

Ανταποκριθήκαμε στην πρόσκληση της Περιφερειακής Ενοτητας Γρεβενών και του Αντιπεριφερειάρχη κ. Ιωάννη Γιάτσιου για συμπαράσταση των Πυρόπληκτων Πολιτών, που δοκιμάστηκαν σκληρά απο τις καταστροφικές Πυρκαγιές που κατέστρεψαν ζωές, περιουσίες, ζωικό και κυρίως δασικό πλούτο, προκαλώντας Περιβαλλοντική βλάβη.

Ηδη για τη δράση αυτή ευχαριστήσαμε όσους ανταποκρίθηκαν και την Π.Ε. Γρεβενών.

Για την πραγματοποίηση των παραπάνω δράσεων, πέραν των προγραμματισμένων (οικονομικές ενισχύσεις μαθητών, φοιτητών, διανομή τροφιμων, είδη ένδυσης κλπ ),

Ευχαριστούμε από καρδιάς όσους κατέθεσαν στο Ταμείο της ´´ Ε Λ Π Ι Δ Α Σ ´´ για να τιμήσουν τη μνήμη των ανθρώπων τους που έφυγαν από κοντά μας, και είναι οι:

Κλησιάρης Γεώργιος κ´ Κατερίνα στη μνήμη Παναγιώτη Κλησιάρη 50 €
Κούσκουρα Ελένη ´´ Αθανασίου Παπαγιάννη. 50 €
Σακελάρης Στέργιος κ´ Συραγώ. ´´ Ζήση Τζήκα 50 €
Σινάπη Κωνταντίνα κ´ Σραυρούλα ´´ Ευθύμη Σινάπη 220 €
Γιαννούλας Νικόλαος 100 €, Γεωργιτσιώτη Λίτσα και Ευαγγελόπουλος Δ.Χ. από 10 € έκαστος, Ευαγγελόπουλος Κωνσταντίνος και Καίτη 50€, Μπασδέκης Λάμπρος και Μπατσίλα Φανή απο 20 € έκαστος στη μνήμη του Δημητρίου Ζήση καθως και την Οικογένεια του που πρότεινε το Σύλλογο μας σε όσους ήθελαν να τον τιμήσουν.

Για τη στήριξη του έργου της ´´Ε Λ Π Ι Δ Α Σ ´´ ευχαριστούμε θερμά τους:

Α ´ Δημοτικό Σχολείο (Δ´ τάξη) & Μαυρίδου Δέσποινα 50 €
Κοράβου Αριστούλα 50 €
Παλάτου Λίλια 100 €
ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ Α.Ε. 150 €

Επίσης όσους κατέθεσαν μικρότερα ποσά και στις δύο περιπτώσεις καθώς και τα μέλη της ´´ Ε Λ Π Ι Δ Α Σ ´´ που με πίστη τη στηρίζουν, πολλά από αυτά , για 25 χρόνια.
Τα έσοδα τα Συλλόγου ενισχύθηκαν και από τις δύο εκδηλώσεις, αποχαιρετιστήρια εκδήλωση του Καλοκαιριού με ποσόν 190 € και απο την 4μερη εκδρομή σε Μήλο & Κίμωλο με ποσό 300 € , τηρώντας πάντα ευλαβικά τα επιβαλλόμανα μέτρα ασφαλείας.

Ευχαριστούμε όλα τα Μ.Μ.Ε. των Γρεβενών και το Δημοσιογράφο Μάκη Νασιάδη που διαχρονικά επικοινωνούν το έργο του Συλλόγου μας.

Με την ευκαιρία της επικοινωνίας μας παρακαλούμε τα μέλη μας να τακτοποιήσουν τις συνδρομές τους, που λόγω του COVIT 19 και της ακύρωσης εκδηλώσεων, δεν
ανταποκρίθησαν στην υποχρέωση τους, στην Ταμία Μαρία Παπανικολάου και στην Πρόεδρο Ευαγγελία Μπόγκια.

Με τιμή
Το Δ.Σ. της ´´ Ε Λ Π Ι Δ Α Σ ´´

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.