Ο Επικεφαλής του Συνδυασμού “Ανατροπή – Αναγέννηση για τα Γρεβενά μας” , δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Γρεβενών και εκπαιδευτικός Κώστας Παλάσκας, ο οποίος από την Παρασκευή (22-10) βρίσκεται σε καραντίνα, αφού παρά του ότι ήταν εμβολιασμένος, νοσεί με κορονοϊό, μίλησε την Δευτέρα (25-10) στον Star-fm 933 και τον Δημοσιογράφο Χρήστο Μίμη, για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει.

Αφού ευχαρίστησε τους δεκάδες φίλους του που του ευχήθηκαν περαστικά, μέσω διαδικτύου, δίνοντάς του κουράγιο και δύναμη να ανταπεξέλθει σ αυτή την δοκιμασία, είπε πως: “Δοξάζω τον Θεό που περνάω το πρόβλημα υγείας τόσο ανώδυνα”…

Ανέφερε ότι θα ήταν πολύ στεναχωρημένος εάν, έστω και ένας, κολλούσε κορονοϊό από τον ίδιο, γεγονός που δεν συνέβη, και συμπλήρωσε πως ο μόνος τρόπος που υπάρχει να αντιμετωπίσεις τον ιό, είναι το εμβόλιο.
Ο κ. Παλάσκας κατέληξε λέγοντας: Οφείλουμε όλοι να κρατάμε τα μέτρα προστασίας. Τα Γρεβενά, βρίσκονται σε μια δύσκολη στιγμή από την αρχή της πανδημίας και πρέπει όλοι να λαμβάνουμε τα μέτρα μας και να μην χαλαρώνουμε” …

Ο Κώστας Παλάσκας , με αφορμή τις χθεσινές εκλογές για την ανάδειξη νέων μελών στην ΔΕΕΠ της Νέας Δημοκρατίας Γρεβενών, ευχήθηκε να είναι όλοι ενωτικοί και να έχουν ένα δημιουργικό έργο..

Ακούστε όλη την συνέντευξη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.