Στο Κλειστό Γυμναστήριο Γρεβενών βρέθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 19 Οκτωβρίου 2021, ο Δήμαρχος κ.Γιώργος Δασταμάνης, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων κ.Χρήστο Τριγώνη και τον Πρόεδρο του Κέντρου Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Αθλητισμού του Δήμου Γρεβενών κ.Κώστα Σιούλα, προκειμένου να δει από κοντά την πορεία των εργασιών της ανάπλασης και ενεργειακής αναβάθμισης του κτιρίου που υλοποιεί η Δημοτική Αρχή.

Το μεγάλο αυτό έργο, συνολικού προϋπολογισμού 1.075.000 ευρώ, βρίσκεται πλέον στο τελικό στάδιο ολοκλήρωσής του καθώς τοποθετήθηκαν οι νέες κερκίδες που κοσμούν από σήμερα το εσωτερικό του Κλειστού ενώ ξεκίνησε και η τοποθέτηση των μοντέρνων φωτιστικών σωμάτων τύπου LED όπως και η ριζική ανακαίνιση των αποδυτηρίων.

Υπενθυμίζεται ότι η εξωτερική θερμομόνωση, το καινούργιο αντλιοστάσιο και η νέα κεντρική κλιματιστική μονάδα έχουν αποπερατωθεί, εξασφαλίζοντας θέρμανση και ψύξη με χαμηλό λειτουργικό κόστος μέσω της χρήσης της αβαθούς γεωθερμίας.

Ανάλογες εργασίες, σε μεγαλύτερη όμως κλίμακα, θα ξεκινήσουν σύντομα και στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Κλειστού Κολυμβητηρίου μετά και την πρόσφατη υπογραφή της σχετικής σύμβασης, ύψους 3.000.000 ευρώ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.