Επένδυση με Αναστασία Τζημορώτα για τις γυναίκες του Αρη-Η δήλωση της παίκτριας

Ο ΑΣ Αρης και το γυναικείο τμήμα ανακοίνωσαν την έναρξη της συνεργασίας με την παίκτρια Αναστασία Τζημορώτα για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022.

Η Αναστασία είναι γεννημένη το 2003 και με ύψος 1.77 αγωνίζεται στις θέσεις των Guard. Εχει αγωνισθεί με επιτυχία στο σύλλογο του Κεραυνού Αγίου Γεωργίου Γρεβενών και του Πρωτέα Γρεβενών, έχει πάρει μέρος σε τελικές φάσεις του περιφερειακού πρωταθλήματος κορασίδων και νεανίδων αλλά και σε τελικές φάσεις του πανελληνίου πρωταθλήματος. Είναι η πρώτη της συμμετοχή στην Α2 εθνική κατηγορία γυναικών .
Η δήλωση της Αναστασίας:

«Είμαι ενθουσιασμένη που θα αγωνιστώ για πρώτη φορά στην Α2 με την ομάδα του Άρη, η οποία με δέχτηκε με τον καλύτερο τρόπο. Ανυπομονώ να ξεκινήσει το πρωτάθλημα και να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να πετύχουμε τους στόχους μας. Ευχαριστώ τους πρώην μου προπονητές, Δήμητρα Βακουφτσή, Αντώνη Καραγιάννη και όλους όσους με στήριξαν στην μέχρι τώρα πορεία μου».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.