47 χρόνια από την ίδρυση της Νέας Δημοκρατίας. 47 χρόνια από την ημέρα που ο Εθνάρχης Κωνσταντίνος Καραμανλής ίδρυσε την παράταξη που πολέμησε με κάθε τρόπο τον Λαϊκισμό και έβαλε πάνω απ΄όλα τα συμφέροντα του Έθνους.Τα λόγια του πιο επίκαιρα από ποτέ
«Η Νέα Δημοκρατία θα υπηρετεί πάντα & μόνο τα αληθινά συμφέροντα του έθνους, που βρίσκονται πέρα & πάνω από τις παραπλανητικές ετικέτες της Δεξιάς, του Κέντρου & της Αριστεράς»

Θα είμαι στις προσεχείς εσωκομματικές εκλογές υποψήφιος πρόεδρος ΔΕΕΠ Γρεβενών.
Θέλοντας να δηλώσω παρών στο κάλεσμα της παράταξης για συστράτευση και για συμμετοχή και να προσφέρω με όλες μου τις δυνάμεις όσα μπορώ στην προσπάθεια του σημερινού μας Προέδρου και Πρωθυπουργού της χώρας Κυριάκου Μητσοτάκη. Το ενωμένο και δυνατό κόμμα μπορεί να προσφέρει πολλά στο κυβερνητικό έργο και στους εθνικούς στόχους του Κυριακού Μητσοτάκη και σε παράλληλη πορεία με την κοινωνία και τους εκπροσώπους της να παίξει πρωταγωνιστικο ρόλο στις εξελίξεις για το καλό της Πατρίδας και όλων των Ελλήνων.
Καλώ όλα τα μέλη της Νέας Δημοκρατίας να ανανεώσουν την εγγραφή τους έως τις 15 Οκτωβρίου για να έχουν δικαίωμα να συμμετάσχουν στις εκλογές στις 24 Οκτωβρίου.
Σας καλώ όλες και όλους να συμμετάσχετε σε αυτό το νέο ξεκίνημα και όλοι μαζί να αλλάξουμε το σκηνικό στην πόλη μας!
Ήρθε η ώρα✌️ #eswkommatikesND #ekloges2021

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.