Ενημέρωση για την αναγκαιότητα του εμβολιασμού
Με γνώμονα τη διαφύλαξη της Δημόσιας Υγείας, το Κέντρο Υγείας Γρεβενών έδωσε το δικό του δυναμικό παρών στην “Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας” του Δήμου Γρεβενών, στέλνοντας το μήνυμα «Μένουμε Υγιείς» που αποτελεί και το κεντρικό σύνθημα της φετινής διοργάνωσης.

Η ενημέρωση έλαβε χώρα το πρωί της Κυριακής 19 Σεπτεμβρίου 2021 στον κεντρικό πεζόδρομο της πόλης, μέσα από το ειδικό περίπτερο που είχε στήσει ο Δήμος, όπου το ιατρικό, υγειονομικό και διοικητικό προσωπικό του Κέντρου πληροφόρησε τους πολίτες για την αναγκαιότητα του εμβολιασμού κατά της Covid-19.

Υπενθυμίζεται ότι ο Δήμος Γρεβενών από την πρώτη στιγμή της πανδημίας του κορονοϊού βρέθηκε δίπλα στους δημότες με δωρεάν rapid test του ΕΟΔΥ σε χώρο του Δημαρχείου, με ενημερωτικές καμπάνιες για την τήρηση των μέτρων προστασίας αλλά και με συνεχείς προσπάθειες για την προώθηση του άμεσου και καθολικού εμβολιασμού.

Γραφείο Τύπου
Δημάρχου Γρεβενών

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.