Ο Πρόεδρος του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΩΝ της ΠΕ ΓΡΕΒΕΝΩΝ Στέργιος Πουρνάρας, μίλησε την Πέμπτη (16-9) στον Star-fm 933 και τον Δημοσιογράφο Χρήστο Μίμη, για τις δράσεις του Συνδέσμου.

Ειδικότερα στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας 16 – 22 Σεπτεμβρίου του Δήμου Γρεβενών, παρουσιάζει το βιβλίο του Απόστολου Παπαδημητρίου με τίτλο: “ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ, ο μεγάλος ευεργέτης των Γρεβενών“, το Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου και ώρα 18:00 στο Υπαίθριο Θέατρο του Άλσους Θεοδωρίδη, ενώ θα ακολουθήσει συναυλία με την χορωδία ΛΙΓΕΙΑ με τραγούδια για το 1821 και μουσικό πρόγραμμα από τα μέλη του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ με τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη.

Δείτε και:  Εργασίες αισθητικής αναβάθμισης – Νέα όψη αποκτά το Μνημείο Θεοδωρίδη στο περιαστικό άλσος (εικόνες)

 Ο κ. Πουρνάρας εξήγησε και τον τρόπο με τον οποίο θα μπορούν να παρακολουθήσουν την εκδήλωση, όλοι οι Γρεβενιώτες, σύμφωνα με τα νέα υγειονομικά πρωτόκολλα, στο πλαίσιο της λήψης μέτρων έναντι του κορωνοϊού COVID-19…

 Ακούστε όλη την συνέντευξη:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.