Επίσκεψη στο Νομό Γρεβενών πραγματοποίησε κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας ενόψει της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, αποτελούμενο από την Βουλευτή Πιερίας Άννα Μάνη – Παπαδημητρίου και την Γραμματέα της Ν.Δ. Ποιότητας ζωής και Εθελοντισμού Πίστη Κρυσταλλίδου.

Το κλιμάκιο συνόδευαν ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Ε.Π Λεωνίδας Τεντόγλου, ο Γενικός Συντονιστής Οργανώσεων Ν.Δ  Δυτικής Μακεδονίας Στέργιος Αδάμ, η Τομεάρχης Ν.Δ. Οργανωτικού Θωμαή Ζαρκοδήμου και πολλά κομματικά στελέχη.

Επισκέφτηκαν το Παλαιοντολογικό Μουσείο Μηλιάς, τοπικές επιχειρήσεις  όπως την μεταποιητική επιχείρηση βιολογικών προϊόντων “Αγρός της Πίνδου” και τον  Σύλλογο Αλληλεγγύης & Εθελοντισμού Γρεβενών ” Ελπίδα”

Στη συνάντηση με τους εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης και συγκεκριμένα με το δήμαρχο Γιώργο Δασταμάνη και τον αντιπεριφερειάρχη Ιωάννη Γιάτσιο, ενημερώθηκαν για τα προβλήματα και τις ανάγκες της περιοχής  και δεσμεύτηκαν για την ουσιαστική στήριξη τους.

Η επικεφαλής του κλιμακίου στη συνέντευξη τύπου αναφέρθηκε στο έργο που έχει κάνει η ελληνική κυβέρνηση και εστίασε στην κατασκευή του αυτοκινητόδρομου Ε65, η οποία θα δώσει σημαντική ώθηση στην οικονομική, πολιτιστική και τουριστική ανάπτυξη της περιοχής.

Περισσότερες εικόνες στον ΑΕΤΟ




Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.