“Πανδαισία Αστέρων” είχαμε εχθές το απόγευμα στο Άλσος “Θεοδωρίδη” στο Καστράκι Γρεβενών στην
ημερίδα του ΣΔΥ ΓΡΕΒΕΝΩΝ!

Αθλητές κορυφαίοι του ορεινού τρεξίματος με τεράστιες διακρίσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό που συγκαταλέγονται στην elite του χώρου, πέρασαν ένα όμορφο, ξεχωριστό, αθλητικό απόγευμα στα Γρεβενά.

Οι Σελέτης Δημήτρης, Νούλας Βαγγέλης, Παρτσάνης Θωμάς, Ματζαβέλας Συμεών και Τζαβάρα Νικολέτα της Kasimis Training αποδεχώμενοι την πρόσκληση των Δρομέων Υγείας Γρεβενών συναντήθηκαν μαζί τους στο χώρο όπου στις 24/10/2021 θα διεξαχθούν οι αγώνες του συλλόγου με την επωνυμία “KASTRAKI TRAIL RUNNING”!

Οι προσκεκλημένοι αθλητές μετέδωσαν τις γνώσεις τους και απάντησαν στα ερωτήματα των φίλων δρομέων με μεγάλη χαρά και ευχάριστη διάθεση ανάλογη της περίστασης.

Στη συνέχεια ακολούθησε ομαδικό τρέξιμο στο μεγαλύτερο μέρος της διαδρομής του μεγάλου αγώνα, που η αξεπέραστη ομορφιά της με τα πανέμορφα μονοπάτια και την οργιόδη βλάστηση από δέντρα πεύκου, ακακίας, βελανιδιάς και πολλά άλλα κέρδισε τον θαυμασμό όλων!

Ο αγώνας θα προκηρυχθεί άμεσα και οι καλεσμένοι υποσχέθηκαν πως η συμμετοχή τους είναι σχεδόν δεδομένη! Ένα μπλουζάκι της διοργάνωσης του Grevena virtual challenge 160km έλαβαν σαν δώρο ανάμνηση της όμορφης συνάντησης.

Ευχαριστούμε θερμά τους αθλητές που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση όπως και κάθε φίλο μας και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την επόμενη!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.