Ο Πρόεδρος της “Δημιουργία Ξανά” Θάνος Τζήμερος, μίλησε την Παρασκευή (27-8-2021) στον Star-fm 933 και την εκπομπή “Αντισταθείτε” με τον Δημοσιογράφο Χρήστο Μίμη, με αφορμή την επίσκεψη που θα πραγματοποιήσει ο ίδιος την Κυριακή (29-8-2021) στο Βίτσι.

Σε ερώτησή μας για το τι έγινε στο Βίτσι στις 29 Αυγούστου του 1949, ο κ.Τζήμερος, ανέφερε:

Η Ελλάδα, η νόμιμη Ελλάδα, νίκησε τα όργανα του Στάλιν, εκπροσώπους του ΚΚΕ δηλαδή, αυτοί που έκαναν την επανάσταση και ήθελαν να μετατρέψουν την χώρα σε Σοβιετικό προτεκτοράτο”

“Γλυτώσαμε το μέλλον που είχαν εκατομμύρια άνθρωποι, κάτω από την μπότα του Σταλινισμού” ..

“Τα προβλήματα της Δημοκρατίας δεν λύνονται με όπλα, δεν λύνονται με φυγάδες, δεν λύνονται με εκτελέσεις αμάχων, δεν λύνονται με σφαγές παιδιών, δεν λύνονται με εκτελέσεις μητέρων που προσπάθησαν να γλυτώσουν τα παιδιά τους από το παιδομάζωμα όπως της Ελένης Γκατζογιάννη…
Λύνονται με την ψήφο”..

“Δεν είναι γιορτή, είναι μνημόσυνο” ..

Γιατί θα πάτε;

Θα πάμε στο Βίτσι και εγώ και ο Φαήλος Κρανιδιώτης, για να πούμε ότι η δημοκρατία είναι ένα πολύ ευαίσθητο πολίτευμα και θα πρέπει να το προστατεύουμε ως “κόρην οφθαλμού” .. “Εχουμε λασπωθεί τα μάλα, γιατί είμαστε υπέρ ενός υγιούς πατριωτισμού, δηλαδή αλλοίμονο εάν δεν είμαστε πατριώτες όσοι είμαστε Έλληνες” ..

Ακούστε όλη την συνέντευξη:




Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.