Το τελευταίο διάστημα, οι αθλήτριές μας, Γεωργία Μητροπούλου και Φράγκω  Τσένη συμμετέχουν αδιαλείπτως στις προπονήσεις των κλιμακίων κορασίδων της Εθνικής Ομάδας.

Με υπερηφάνεια σας ενημερώνουμε ότι η αθλήτρια ΤσένηΦράγκω, θα στελεχώνει πλέον την ομάδα του Α.Ο.Φ. Πορφύρας, ομάδα της Α1 Γυναικών. Η άρτια δουλειά και το αθλητικό υπόβαθρο που προσφέρει ο σύλλογός μας στους αθλητές μας, αποδεικνύεται για άλλη μια φορά ο καταλυτικός παράγοντας για την εξέλιξη και την διάκριση των παιδιών μας. Ευχόμαστε στην αξιόλογη αθλήτριά μας, κάθε αθλητική επιτυχία και διάκριση, καλή συνέχεια στην καριέρα της.

Σε σύντομο χρόνο θα σας ενημερώσουμε και για τον τρόπο λειτουργίας τόσο των ακαδημιών όσο και των αγωνιστικών τμημάτων του συλλόγου μας

Ευχή όλων, να επιστρέψουμε υγιείς στα αγωνιστικά τερέν, στο άθλημα που αγαπάμε, με πολλή όρεξη, διάθεση, χαρούμενες φωνές και χαμόγελα!

Συνεχίζουμε όλοι μαζί!!

Με τιμή

Το Δ.Σ του

Γυμναστικού Συλλόγου Γρεβενών

 

Δείτε: Βόλεϊ: Από τα Γρεβενά στον Πειραιά, η Φράγκω Τσένη




Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.