Λίγες ώρες μετά τη μυθική εμφάνιση με το σπουδαίο άλμα που έκανε στα 8,41 μέτρα στον τελικό του άλματος στους Ολυμπιακούς Αγώνες, ο Μίλτος Τεντόγλου ανέβηκε στο υψηλότερο βάθρο, χαρίζοντας στην Ελλάδα το δεύτερο χρυσό μετάλλιο στο Τόκιο – Μετά την ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου οι διοργανωτές έβαλαν στα μεγάφωνα το συρτάκι

Ξανά στο υψηλότερο βάθρο του Τόκιο η Ελλάδα!

Ο μυθικός Μίλτος Τεντόγλου φόρεσε στο στήθος το χρυσό μετάλλιο στην απονομή του μήκους στους Ολυμπιακούς Αγώνες, το οποίο μάλιστα του απένειμε ο Αλμπέρτο Χουαντορένα, το «άλογο» της Κούβας όπως έμεινε στην ιστορία, ο θρυλικός Κουβανός δρομέας, όπου έγραψε ιστορία το 1976 κατακτώντας το χρυσό στα 800 μέτρα και τρεις ημέρες αργότερα επανέλαβε τον θρίαμβο του στα 400 μέτρα.

Ο Έλληνας πρωταθλητής με ένα συγκλονιστικό άλμα στα 8,41μ. άφησε στη δεύτερη και την τρίτη θέση αντίστοιχα τους Ετσεβαρία και Μάσο, χαρίζοντας στην Ελλάδα το δεύτερο χρυσό μετάλλιο, μετά τον Στέφανο Ντούσκο στην κωπηλασία.

Μάλιστα μετά την ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου οι Ιάπωνες διοργανωτές έβαλαν από τα μεγάφωνα τους ήχους από το ξακουστό συρτάκι!

Δείτε τα video εδώ




Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.