ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΕΑΝΙΔΩΝ Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ.

Την κατάκτηση του Πρωταθλήματος ΝΕΑΝΙΔΩΝ της Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ πανηγυρίζει η ομάδα του Φ.Ο ‘’ΠΡΩΤΕΑΣ ‘’ ΓΡΕΒΕΝΩΝ ,η οποία στον τελευταίο της αγώνα επικράτησε εκτός έδρας της αντίστοιχης του ΗΡΑΚΛΗ ΚΟΖΑΝΗΣ με σκορ 51-55.

Πρόκειται για ένα πραγματικό άθλο αφού ο στόχος επιτεύχθηκε κάτω από τις ιδιαίτερες συνθήκες που προκάλεσε η πανδημία. Ενδεικτικό μάλιστα είναι το γεγονός ότι η ομάδα συμμετείχε στο πρωτάθλημα με μόλις επτά αθλήτριες , τέσσερις εκ των οποίων από το ΤΜΗΜΑ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ και ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

Τα εύσημα λοιπόν ανήκουν από κοινού στους προπονητές Δήμητρα Βακουφτσή , Αντώνη Καραγιάννη και Γιάννη Χασιώτη,καθώς και στις νεαρές αθλήτριες για τη συνολική τους παρουσία, την τιτάνια προσπάθειά τους και την αστείρευτη υπομονή τους για την επίτευξη του τελικού στόχου.Τέλος να συγχαρούμε και όλες τις ομάδες που συμμετείχαν στο ιδιαίτερο αυτό πρωτάθλημα και να τις ευχηθούμε κάθε επιτυχία στους στόχους τους και καλό καλοκαίρι

Δεκάλεπτα: 12-12, 26- 24, 45-40, 51-55.

Διαιτητές: Ντίγκο – Κοντου.

Α.Σ.Ηρακλής Κοζάνης(Σεμερτζίδου): Στράβου 12(3) ,Σταμκοπούλου Π. 6(1) , Ζηντζιόβα Μ. 2,Σταμκοπούλου Π. ,Μελά ,Γκούμα 8(1) Ζηντσιόβα Δ. 5(1),Μαυρίδου 2,Τοπάλη 16,Παρασκευά 2 .

Φ.Ο.Πρωτέας Γρεβενών: Ντόνα 13 ,Τζημορώτα 16(2) ,Μπασαγιάννη Κ. ,Μιχαηλίδου ,Τσιαρσιώτη 18(1) ,Παππά Α. 2 ,Ασλανίδου 6(2)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.