Το Επιμελητήριο Γρεβενών  ενημερώνει τα μέλη του ότι σε συνεργασία με την Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος θα συμμετέχει στην 85η ΔΕΘ που θα πραγματοποιηθεί από 11 έως 19 Σεπτεμβρίου στη Θεσσαλονίκη και καλεί τις επιχειρήσεις – μέλη του να εκδηλώσουν ενδιαφέρον συμμετοχής.

Η φετινή ΔΕΘ στην οποία τιμώμενη χώρα είναι η Ελλάδα , θα πλαισιωθεί από ένα επιχειρηματικό, πολιτιστικό και ψυχαγωγικό πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων, τα δε οφέλη προβολής για τις συμμετέχουσες επιχειρήσεις θα είναι πολλαπλά. Μετά από απουσία ενός έτους εξαιτίας της πανδημίας, δίνει σημαντική βαρύτητα στο κομμάτι της επιχειρηματικότητας και δη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, που αποτελούν και τη ραχοκοκαλιά της ελληνικής οικονομίας και δέχθηκαν και τις περισσότερες πιέσεις κατά τη διάρκεια της υγειονομικής κρίσης.

Τα μέλη του Επιμελητηρίου μέσα από το περίπτερό του στην 85η ΔΕΘ μπορούν κατά τη διάρκεια της έκθεσης, να προβάλουν την επιχείρησή τους και να διαφημίσουν τα προϊόντα τους μέσω έντυπου διαφημιστικού υλικού ή δειγμάτων των προϊόντων τους ή και να προβούν σε πώλησή τους.

Το ελάχιστο κόστος συμμετοχής για τις επιχειρήσεις ανέρχεται στο ποσό των 34 ευρώ το τ.μ. πλέον 24% ΦΠΑ.

Όσα από τα μέλη του Επιμελητηρίου μας ενδιαφέρονται να συμμετέχουν θα πρέπει πρώτα να τακτοποιήσουν τις οφειλές τους προς το Επιμελητήριο.

Οι αιτήσεις συμμετοχής θα υποβληθούν ηλεκτρονικά, ,αποστέλλοντας σχετική αίτηση στην Ηλεκτρονική Διεύθυνση ebegreve@grevenanet.gr   μέχρι την  Παρασκευή 23/07/2021.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Επιμελητήριο Γρεβενών τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, στο τηλ. 24620 85501.

Ο Πρόεδρος
Νικόλαος Ράμμος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.