Ο Σύριζα Γρεβενών σε συνεργασία με την Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ  και στην προσπάθεια επίλυσης του σοβαρού προβλήματος που αναδείχτηκε τόσο από την κίνηση των πολιτών Δεσκάτης, όσο και από το Δημοτικό Συμβούλιο Δεσκάτης προχώρησαν στην κίνηση αναφοράς προς τους αρμοδίους.

Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

 

Προς το Προεδρείο της Βουλής των Ελλήνων

ΑΝΑΦΟΡΑ

Για τον κ. Υπουργό

Προστασίας του Πολίτη

ΘΕΜΑ: «Ψήφισμα Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Δεσκάτης και Ενεργών Πολιτών Δεσκάτης Γρεβενών»

Οι βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Ολυμπία Τελιγιορίδου και Χρήστος Σπίρτζης, καταθέτουν προς τον κ. Υπουργό Προστασίας του Πολίτη αναφορά το ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Δεσκάτης Γρεβενών και την επιστολή των Ενεργών Πολιτών Δεσκάτης Γρεβενών, στα οποία εκφράζονται οι ανησυχίες των πολιτών σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Δεσκάτης επιβάλλει την αστυνόμευση στην περιοχή και ασκεί τη διοίκηση του Αστυνομικού Τμήματος. Στα εν λόγω έγγραφα καταγγέλλεται κατάχρηση της εξουσίας από τον Διοικητή και τίθεται το ζήτημα της δημοκρατικής συμπεριφοράς της Αστυνομίας απέναντι στους πολίτες.

Επισυνάπτονται το ψήφισμα και η επιστολή με τα αναφερόμενα σχετικά.

Παρακαλούμε για την απάντηση και τις σχετικές ενέργειες και να μας ενημερώσετε σχετικά.

 

Αθήνα, 29 Ιουνίου 2021

Οι καταθέτοντες βουλευτές

Τελιγιορίδου Ολυμπία

Σπίρτζης Χρήστος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.