Ο Σύλλογος Εργαζομένων Α/θμιας Τοπικής Αυτοδιοίκησης Ν. Γρεβενών βρίσκεται πάντα στο πλευρό των εργαζομένων που διεκδικούν το δικαίωμα τους στη μόνιμη και σταθερή εργασία με πλήρη μισθολογικά, ασφαλιστικά, συνταξιοδοτικά δικαιώματα και εκφράζει την στήριξή του στους εργαζόμενους των Κοινωνικών Δομών-Υπηρεσιών της ΔΕΚΕΓ Δήμου Γρεβενών, οι οποίοι αποφάσισαν να προχω-ρήσουν σε κινητοποιήσεις προκειμένου να μπει τέλος στην εργασιακή τους «ομηρία».

Καλύπτει συνδικαλιστικά τους εργαζόμενους των Κοινωνικών Δομών – Υπηρεσιών του Δήμου Γρεβενών στους Παιδικούς Σταθμούς Γρεβενών και Ελάτου, στο ΚΔΑΠ και στο ΚΔΑΠ-ΜΕΑ, οι οποίοι συμμετέχουν στις αγωνιστικές κινητοποιήσεις που προκήρυξαν από κοινού οι : Σύλλογος Εργαζομένων Κ.Η.Φ.Η. Ελλάδος, Πανελλήνιος Σύλλογος Εργαζομένων Κ.Δ.Α.Π. και Κ.Δ.Α.Π.-ΜεΑ, Σύλλογος Εργαζομένων στις Κοινωνικές Δομές για την Αντιμετώπιση της Φτώχειας (Σ.ΚΟΙΝ.Δ.Α.Φ.) και Σωματείο Εργαζομένων σε Παιδικούς – Βρεφονηπιακούς Σταθμούς Ο.Τ.Α. Κρήτης και στηρίζει η ΠΟΕ-ΟΤΑ.

Αποτελεί σταθερό αίτημα η αναγνώριση της κάλυψης πάγιων και διαρκών αναγκών και η μετατροπή των συμβάσεων των εργαζομένων σε Συμβάσεις Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου (ΙΔΑΧ), με σκοπό να σταματήσει να διαιωνίζεται η χρόνια εργασιακή τους «ομηρία» και να συμπληρωθούν τα σημαντικά κενά στις οργανικές θέσεις των Δημοτικών Κοινωνικών Υπηρεσιών.

 

Με συναδελφικούς και αγωνιστικούς χαιρετισμούς.

 

Για  το  Διοικητικό  Συμβούλιο

Ο   Γεν. Γραμματέας                                               Ο   Πρόεδρος

Νίκος Μπαλοδήμος                                         Βασίλης  Καραμήτρος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.