Όλα ξεκίνησαν με αφορμή μια λέξη, εθελοντισμός, και η λέξη μετατράπηκε σε ιδέα! Στην αρχή βρεθήκαμε 4, και στην παρέα μας καλέσαμε άλλους 6, και άλλους 7στην συνέχεια .

Η ιδέα μεγάλωσε, η Κιβωτός του Κόσμου αποδέχτηκε με χαρά της πρότασή μας. Στην συνέχεια καλέσαμε και άλλους, εκτός των δικών μας στενών συνεργατών της playSTREAM, κάποιοι δέχτηκαν, κάποιοι ήθελαν μα δεν μπορούσαν.

Η ιδέα μεγάλωσε και άλλο, και όσοι συμμετέχουν σε αυτή, και είναι πολλοί, πίστεψαν και αφιέρωσαν χρόνο και δυνάμεις!!! Και για τον λόγο αυτό, μα πάνω απ’ όλα για τον κοινό, μοναδικό σκοπό, θέλουμε η ιδέα να βρει ανταπόκριση απ’ όλους σας!

Ο τίτλος που της δώσαμε, “Από παιδί σε παιδί”, γιατί αρχικά φανταστήκαμε τα δικά μας παιδιά, των ΚΔΑΠ, να απλώνουν το χέρι στα παιδιά της Κιβωτού του Κόσμου και να τα καλούν σε σύμπραξη, να τα αγκαλιάζουν με τον τρόπο και την φροντίδα που τους αξίζει!

Για όλα τα παραπάνω, σας καλούμε τη Κυριακή, 27 Ιουνίου, στις 11.00 π.μ., σε 12 περιοχές της Ελλάδας (στα Γρεβενά μας ο χώρος πραγματοποίησης της εκδήλωσης θα είναι το πάρκο των Μανιταριών), θα συναντηθούμε με όλα τα μέτρα, θα παίξουμε, μικροί μεγάλοι, θα διασκεδάσουμε όπως μας αξίζει, θα έχουμε την μοναδική ευκαιρία μέσω ζωντανής σύνδεσης να γνωρίσουμε, και πάλι, την Κιβωτό του Κόσμου και τους ανθρώπους της.
Αξίζουν την στήριξή μας!

Όπως και τα παιδιά μας, που κόπιασαν με χαρά όλο αυτό το διάστημα, καθώς η αξία του εθελοντισμού είναι αδύνατον να στριμωχτεί στην δίωρη διάρκεια μίας και μόνο εκδήλωσης!

#apopaidisepaidikdap  #playSTREAM  #kivotostoukosmou  #kdap  #ΚΔΑΠ  #smartjuniorkdap

Smart Junior Κδαπ Γκάνης Γρήγορης και Λαμπρακάκης Στέφανος ΟΕ

Αριστείδου 33, Γρεβενά 2462306721

smartjuniorkdap@gmail.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.