ΗΜΕΡΑ ΨΗΦΙΣΗΣ ΤΟΥ ΑΝΤΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΕΚΤΡΩΜΑΤΟΣ!  ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!

Η ΕΓ του ΝΤ Γρεβενών  της ΑΔΕΔΥ χαιρετίζει όλες και όλους τους συναδέλφους εργαζόμενους – νες του Δημοσίου και του ιδιωτικού τομέα που συμμετείχαν μαζί με τα σωματεία τους στην πανεργατική, πανδημοσιοϋπαλληλική κινητοποίηση του ΝΤ Γρεβενών της ΑΔΕΔΥ και των Σωματείων στις 10/6 στην πλατεία Αιμιλιανού.

Έδωσαν ηχηρή απάντηση ενάντια στη κυβέρνηση και το εκτρωματικό νομοσχέδιο Χατζηδάκη που κτυπάει τις πλέον εμβληματικές και αιματοβαμμένες κατακτήσεις του εργατικού κινήματος σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, αυτές του 8ωρου, 5ημερης εργασίας, Κυριακάτικης αργίας, το δικαίωμα στην απεργία.

Δήλωσαν ξεκάθαρα ότι,  πρόοδος για τους εργαζόμενους είναι να δουλεύουν λιγότερο και να απολαμβάνουν περισσότερα, σύμφωνα με τις ανάγκες τους και σύμφωνα με την παραγωγικότητα της εργασίας τους και την τεράστια ανάπτυξη της επιστήμης και της τεχνολογίας

Απαίτησαν να παρθεί άμεσα πίσω το νομοσχέδιο, και να καταργηθούν όλοι οι αντεργατικοί νόμοι των προηγούμενων κυβερνήσεων  που χτυπάνε το σταθερό ημερήσιο χρόνο εργασίας, που ελαστικοποιούν όλο και περισσότερο την εργασία και κάνουν τη ζωή των εργαζομένων κόλαση.

Συνεχίζουμε τις κινητοποιήσεις και παίρνουμε μέρος στην Απεργία που κήρυξε η ΑΔΕΔΥ την Τετάρτη, 16 Ιουνίου 2021, ημέρα ψήφισης του Νομοσχεδίου.

Παίρνουμε μέρος μαζικά στο συλλαλητήριο που θα πραγματοποιήσει το ΝΤ Γρεβενών της ΑΔΕΔΥ και τα Σωματεία την Τετάρτη, 16 Ιουνίου 2021, 7 μμ στην  πλατεία Αιμιλιανού (Κεντρική).

 

Ν.ΤΜ. ΓΡΕΒΕΝΩΝ της ΑΔΕΔΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.