Συζητήθηκαν θέματα του Δήμου

Στις 31-5-2021ο Δήμαρχος του Δήμου Δεσκάτης, κ. Δημήτριος Κορδίλας, είχε συνάντηση στην Αθήνα με τον Βουλευτή της Περιφερειακής Ενότητας Γρεβενών κ. Ανδρέα Πάτση, για τα προβλήματα του τόπου μας και ειδικότερα για την προώθηση του θέματος που άνοιξε ο Δήμαρχος Δεσκάτης με την πρόσφατη σχετική επιστολή του προς το Υπουργείο Παιδείας, προκειμένου, λόγω της κήρυξης του Δήμου Δεσκάτης σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης πολιτικής προστασίας, εξαιτίας των πρόσφατων σεισμών, να τύχουν της ευνοϊκής μεταχείρισης που προβλέπει ο σχετικός νόμος, τα παιδιά του Δήμου μας που δίνουν πανελλαδικές εξετάσεις φέτος.

Επίσης, κανονίστηκε συνάντηση μεταξύ του Δημάρχου, του Βουλευτή και εκπροσώπων της Κατασκευαστικής Εταιρίας ΤΕΡΝΑ για τον κάθετο άξονα που θα συνδέει τον υπό κατασκευή βόρειο άξονα του Ε-65 με τη Δεσκάτη, καθώς και για την αξιοποίηση του ντόπιου εργατικού δυναμικού.

Ακόμη, συζητήθηκε το θέμα της προώθησης του αιτήματος του Δημάρχου του Δήμου Δεσκάτης προς το Υπουργείο Υγείας προκειμένου να ενταχθούν και οι ορεινοί Δήμοι στην πρόσφατη ανακοίνωση του Υπουργού για επιπλέον κίνητρα σε γιατρούς που θα υπηρετούν σε νησιά και σε ακριτικούς Δήμους, καθώς και το επείγον της επάνδρωσης του Κέντρου Υγείας Δεσκάτης με ιατρικό προσωπικό, όπως και άλλα τρέχοντα θέματα.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΔΕΣΚΑΤΗΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.