Συνελήφθη το Σάββατο (29-05-2021) το πρωί σε περιοχή των Γρεβενών, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Γρεβενών, 22χρονος Έλληνας υπήκοος , για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο δράσεων για την καταπολέμηση της διακίνησης ναρκωτικών και κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων από τους προαναφερόμενους αστυνομικούς, διαπιστώθηκε ότι ο 22χρονος, κατά το τελευταίο δίμηνο του περασμένου έτους, προέβη σε δεκαπέντε (15) συναλλαγές ναρκωτικών ουσιών, κατά τις οποίες διακινήθηκαν τουλάχιστον -118- γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και έτερες άγνωστες ποσότητες ναρκωτικών, ενώ εκτιμάται ότι ο ανωτέρω αποκόμισε κέρδος τουλάχιστον -1.180- ευρώ.

Ακολούθως, έπειτα από έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του σε περιοχή των Γρεβενών, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, βάρους -10,6- γραμμαρίων, ένα κινητό τηλέφωνο και μία κάρτα sim, που χρησιμοποιούσε ο δράστης για τη διακίνηση των ναρκωτικών

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γρεβενών, ενώ προανάκριση για την υπόθεση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Γρεβενών.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.