Το Κέντρο «ΔΗΜΗΤΡΑ» Γρεβενών  του ΕΛ.ΓΟ –ΔΗΜΗΤΡΑ θα υλοποιήσει Δωρεάν Πρόγραμμα Ταχύρυθμης Επαγγελματικής Κατάρτισης για επαγγελματίες Μελισσοκόμους, σύμφωνα με την υπ΄ αριθμ. 24723/14-05-2021 Απόφαση του Δ/ντος Συμβούλου του ΕΛΓΟ «ΔΗΜΗΤΡΑ», περί υλοποίησης της δράσης 1.3 :¨Ταχύρυθμες εκπαιδεύσεις μελισσοκόμων του προγράμματος για τη βελτίωση των γενικών συνθηκών παραγωγής και εμπορίας των προϊόντων της μελισσοκομίας για το έτος 2021 με τηλεκατάρτιση, σε εφαρμογή του Καν.(Ε.Ε) αριθμ. 1308/2013¨.

Στα πλαίσια του προγράμματος οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν πάνω σε θέματα σχετικά με:

 -Αρχές οργάνωσης και λειτουργίας ενός μελισσοκομείου

 -Μελισσοκομικός εξοπλισμός και συντήρησή του

– Μελισσοκομικοί χειρισμοί κατά την διάρκεια του έτους

– Μελισσοκομικά φυτά

– Βασιλοτροφία, παραγωγή βασιλικού πολτού και προϊόντων κυψέλης

– Εχθροί και ασθένειες των μελισσών και τρόποι πρόληψης και αντιμετώπισης.

 Η εκπαίδευση θα υλοποιηθεί  στις 3, 4 και 7 Ιουνίου 2021 με τηλεκατάρτιση, θα έχει διάρκεια 15 ωρών και τα μαθήματα θα γίνονται  από τις 09:00 πμ έως 14:00 μμ.

 Η επιλογή συμμετοχής των ενδιαφερομένων θα γίνει κατά σειρά προτεραιότητας , κατόπιν αίτησής τους ηλεκτρονικά στο email: andrianavasilopoulou@yahoo.gr και εφόσον διαθέτουν τον απαραίτητο εξοπλισμό για τηλεκατάρτιση.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην υπεύθυνη Γεωπόνο του Κέντρου «ΔΗΜΗΤΡΑ» Γρεβενών κα Βασιλοπούλου Ανδριάνα, στο τηλ. 2462084280.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.