Το απερχόμενο ΔΣ του Σωματείου Εργαζομένων Γενικού Νοσοκομείου Γρεβενών “ΕΛΙΜΕΙΑ”,  εκφράζει τις βαθύτατες ευχαριστίες για την στιβαρή υποστήριξη και συμπαράσταση που εξέλαβε καθ’ όλη τη διάρκεια της διετούς θητείας του , εκ του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Γρεβενών, του Βουλευτή Γρεβενών καθώς και  εκ του  Αντιπεριφερειάρχη και Δημάρχου Γρεβενών.

Επίσης, το Νομαρχιακό Τμήμα της ΑΔΕΔΥ για τη συνδικαλιστική του στήριξη και το φιλανθρωπικό Σύλλογο <<Ελπίδα>> για το κοινωφελές έργο του.

Ιδιαιτέρως όμως επιθυμούμε να ευχαριστήσουμε όλους τους επώνυμους και ανώνυμους πολίτες των Γρεβενών που με ευγενικές χορηγίες, πράξεις συμπαράστασης στήριξαν και συνεχίζουν να ενισχύουν το έργο μας  (ευχαριστούμε την Κα Νερκίζογλου Μαρούλα για την χορηγία μιας τηλεόρασης  στην παθολογική – Covid κλινική και τους Κα Τσεπίδου Αικατερίνη και Κουτσομήτρο Γεώργιο για την χορηγία μιας τηλεόρασης στο παιδιατρικό τμήμα βραχείας νοσηλείας αμφότερες προσφάτως).

Όλους τους συμπολίτες μας που με την  υπεύθυνη συμπεριφορά τους αναγνώριζαν και περιφρούρησαν των αγώνα των εργαζομένων του νοσοκομείου μας στην πανδημία!

Ευχόμαστε την ταχύτερη επιστροφή σε ασφαλή κανονικότητα με ισχυρό τοίχος ανοσίας και καλή θητεία στο νέο ΔΣ του Σωματείου.

Εκ του απερχόμενου ΔΣ

Η Πρόεδρος Τζιρά Δέσποινα
Η Αντιπρόεδρος Μπλαζομύτη Κωνσταντινιά
Η Γραμματέας Παπαδοπούλου Ολυμπία
Η Ταμίας Κουτσαλιάρη Αθανασία
Το Μέλος Στόκα Δέσποινα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.