Με κεντρική έμπνευση την ιστορική επέτειο των 200 χρόνων από την Εθνεγερσία του 1821, το 1ο Γυμνάσιο Γρεβενών δημιούργησε ένα μοναδικό μουσικό βίντεο στο οποίο παρουσιάζονται αναλυτικά τα ξεχωριστά καλλιτεχνικά έργα που υλοποίησαν οι μαθητές του σχολείου, στο πλαίσιο της δράσης “Ζωγραφίζουμε την Ελευθερία μας” που «τρέχει» ο Δήμος Γρεβενών.

Παρατηρώντας τις εργασίες των παιδιών, τα οποία ευχαριστούμε από καρδιάς για τη συμμετοχή τους, αξίζει να επισημάνουμε τόσο τα πολλαπλά μηνύματα που εκπέμπουν με βάση τα υψηλά ιδανικά και ιδεώδη της Ελληνικής Επανάστασης όσο και τους πραγματικά εύστοχους παραλληλισμούς αλλά και προβληματισμούς που διατυπώνουν σε σχέση με τις νέες και σύνθετες προκλήσεις του σήμερα.

Περιμένουμε λοιπόν με μεγάλη χαρά τα έργα και των υπολοίπων μαθητών του τόπου μας καθώς απώτερος στόχος της συγκεκριμένης πρωτοβουλίας του Δήμου Γρεβενών είναι να δώσει ένα βήμα έκφρασης στους νέους ανθρώπους προκειμένου να τους αφουγκραστούμε με προσοχή μέσα από τη φαντασία τους και τον καμβά τους.

 

Γραφείο Τύπου

 Δημάρχου Γρεβενών

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.