Η ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας:

Οι ανωτέρω εντοπίστηκαν να επιβαίνουν σε Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, το οποίο είχε εκτραπεί της πορείας του, χωρίς όμως να τραυματιστούν σοβαρά

Συνελήφθησαν σήμερα (02-05-2021) τις πρώτες πρωινές ώρες σε περιοχή των Γρεβενών, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Γρεβενών, τρία άτομα, δύο ημεδαποί, 18 και 20 χρόνων και ένας 19χρονος αλλοδαπός, για κλοπή οχήματος και παράβαση του Κ.Ο.Κ. κατά περίπτωση.

Δείτε και: Τροχαίο με τρεις τραυματίες στα Γρεβενά..

Ειδικότερα, από τους προαναφερόμενους αστυνομικούς εντοπίστηκε σε περιοχή των Γρεβενών Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, το οποίο είχε εκτραπεί της πορείας του και στο οποίο επενέβαιναν οι ανωτέρω, με οδηγό τον 18χρονο, ο οποίος αντιλαμβανόμενος τον επικείμενο έλεγχο, τράπηκε σε φυγή. Ο 19χρονος και ο 20χρονος μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Γρεβενών για παροχή πρώτων βοηθειών, όπου αργότερα προσήλθε και ο 18χρονος.

Συνεχιζόμενης της έρευνας προέκυψε ότι, οι ανωτέρω είχαν αφαιρέσει σε προγενέστερο χρόνο το προαναφερόμενο όχημα από αμαξοστάσιο στα Γρεβενά, ενώ ο 18χρονος οδηγός αυτού στερούνταν της προβλεπόμενης άδειας ικανότητας οδήγησης και τελούσε υπό την επήρεια οινοπνεύματος.

Προανάκριση για την υπόθεση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Γρεβενών, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Γρεβενών.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.