Ο Κοραναϊός καλπάζει, η ´´ ΕΛ Π Ι Δ Α ´´ αντιστέκεται.´Ενα χρόνο και πλέον μακρυά από μέλη και φίλους, χωρίς συναντήσεις και εκδηλώσεις, χωρίς συνεστιάσεις και εκδρομές, πάντα όμως κοντά σε όσους τη χρειάζονται.

Το Πάσχα πλησιάζει, όπως και η ημέρα πραγματοποίησης του καθιερωμένου από χρόνια Βαzaar. H ευθύνη της διαφύλαξης της δημόσιας υγείας δεδομένη,  οφείλουμε όλοι να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων και να τη περιφρουρήσουμε.

Οι πολύτιμες προσφορές πιστών φίλων της ´´Ε Λ Π Ι Δ Α Σ ´´,  για να στηρίξουν όσους
προσδοκούν την ανθρωπιά μας, μας δίνουν τη δυνατότητα να βρούμε τρόπους για ένα Πασχαλινό Βazaar αλλιώτικο από τα άλλα. ´Οχι τόσο γιατί δεν θα πραγματοποιηθεί την ημέρα των Βαϊων στην Πλατεία Εθνομάρτυρος Αιμιλιανού, όσο γιατί οι  φίλοι της  ´´ Ε Λ Π Ι Δ Α Σ ´´ διέθεσαν το χρόνο του εγκλεισμού τους , για να μας προσφέρουν δώρα φτιαγμένα με αγάπη, στολισμένα με ευχές, φορτωμένα με ελπίδες που με τη σειρά μας θα τις μεταφέρουμε σε όσους δε ζούν χωρίς την ελπίδα.                                                               

Δώρα καλοδεχούμενα από την ´´ Ε Λ Π Ι Δ Α ´´ γιατί της εμπιστεύονται τη  μεταφορά από τους Δωρητές στους Αποδέκτες των Δώρων.

Τα πολύτιμα αυτά δώρα θα διατεθούν, όλη τη Μεγάλη Εβδομάδα. Οι παιδικές λαμπάδες από, το Κομμωτήριο ΔΑΦΝΗ, Το Φαρμακείο ΗΛΙΑ ΚΑΡΑΛΗ, το Κοσμηματοπωλείο ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΙΔΗ. Οι πάνινες τσάντες ώμου με το λογότυπο του Συλλόγου  από τη Δέσποινα Τζιρά, οι Πασχαλιάτικες περδίκες κότας και χήνας της Ειρήνης, από την Ευαγγελία Μπόγκια.

Ευχαριστούμε από καρδιάς, την Ειρήνη Ντόνα καί τις κόρες της, για τις περίτεχνα στολισμένες περδίκες υψιλής αισθητικής και της πανέμορφες λαμπάδες, στολισμένες με γήινα άνθη και δανδέλες.  Τη Δασκάλα Κατερίνα Κλεισιάρη και τους μαθητές του 4 Δημοτ. Σχολείου Πυλαίας Θεσσαλονίκης για τις πανέμορφες παιδικές λαμπάδες. Την ´Αννα Σαϊτζη για τις όμορφα στολισμενες πασχαλινές λαμπάδες.

Τέλος ευχαριστούμε από καρδιάς για την πολύτιμη προσφορά της τη Μάγδας Κόκκινου.
´Εραψε 50 μάσκες κατά του Κοροναϊού, εξαιρετικής καλαισθησίας, διπλής ραφής, μεγάλης ασφάλειας, σε χαρούμενους χρωματισμούς. ´Εγιναν ανάρπαστες σε χρόνο μηδέν, χωρίς να προλάβουμε να τις προβάλλουμε. Με την ευγενική της χειρονομία, στις αρχές του έτους εδραιώσαμε ένα νέο τρόπο Βazaar. ´Ενα τρόπο επαφής με τα μέλη και τους φίλους της ´´ Ε Λ Π Ι Δ Α Σ ´´, αυτόν της προσωπικής επαφής.

Σας καλούμε, μέλη φίλους και Πολίτες των Γρεβενών να μας δώσετε την ευκαιρία να είμαστε περισσότερο αποτελεσματικοί στην εκδήλωση Αγάπης του Πάσχα, γιά να βιώσουμε όλοι την Ανάσταση του Κυρίου. Αγοράζοντας τις προσφορές των Δωρητών θα τους τιμήσουμε όπως τους αρμόζει, στηρίζοντας παράλληλα όσους μας χρειάζονται.

Το Δ. Σ. της ´´ Ε Λ Π Ι Δ Α Σ ´´

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.