Απολύτως επιτυχημένη η επίσκεψη του αν. Υπουργού Εσωτερικών Στέλιου Πέτσα με τον Ανδρέα Πάτση σε Γρεβενά- Δεσκάτη

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η επίσκεψη του αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών Στέλιου Πέτσα στον νομό Γρεβενών, κατόπιν πρωτοβουλίας του Βουλευτή της περιοχής κ. Ανδρέα Πάτση.

Ο Βουλευτής είχε φροντίσει να ενημερώσει εκ των προτέρων των υπουργό, με αποτέλεσμα οι συζητήσεις με τους δύο Δημάρχους του νομού και τους παρόντες δημοτικούς συμβούλους να είναι ουσιαστικές και να οδηγήσουν σε άμεση λύση προβλημάτων, όπως αυτό της υδροδότησης του Μεγάλου Σειρηνίου.

Πρώτος σταθμός της περιοδείας του Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών ήταν η Δεσκάτη Γρεβενών. Εκεί, ο κ. Πέτσας συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Δεσκάτης κ. Δ. Κορδίλα παρουσία του κ. Πάτση και ακολούθησε σύσκεψη με τη συμμετοχή των Αντιδημάρχων κ.κ. Β. Τέγου και Χ. Ορφανίδη.

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών ενημερώθηκε για τα έργα που, είτε έχουν ήδη υποβληθεί, είτε πρόκειται να ενταχθούν στο Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης», συνολικού ύψους έως 6 εκατ. ευρώ αλλά και εκείνα του προγράμματος «Φιλόδημος».

Εν συνεχεία, ο Υπουργός και ο Βουλευτής μετέβησαν στα Γρεβενά όπου και συναντήθηκαν  με τον Δήμαρχο της πόλης Γιώργο Δασταμάνη και τους αντιδημάρχους κ.κ. Μ. Αδάμο και Χ. Τριγώνη.

Η συνάντηση αποδείχθηκε ιδιαίτερα εποικοδομητική, καθώς ο κ. Πέτσας δεσμεύθηκε για την άμεση δρομολόγηση του μεγάλου έργου υδροδότησης της κοινότητας του Μεγάλου Σειρηνίου, προϋπολογισμού 960.000 ευρώ, που θα λύσει μια για πάντα το χρόνιο πρόβλημα της λειψυδρίας που ταλανίζει το χωριό, ενώ ήδη η ΔΕΥΑΓ έχει  έτοιμη μελέτη προς χρηματοδότηση.

Επιπλέον, συζητήθηκε διεξοδικά το Πρόγραμμα “Αντώνης Τρίτσης” και πιο συγκεκριμένα οι δράσεις ύψους 22 εκατομμυρίων ευρώ που έχει εντάξει η Δημοτική Αρχή και τις οποίες ο κ. Υπουργός χαρακτήρισε ως απόλυτα ρεαλιστικές και εφαρμόσιμες.

Τέλος, ειδική αναφορά έγινε στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του Σχεδίου Πόλης αλλά και στην ουσιαστική στήριξη του χιονοδρομικού κέντρου της Βασιλίτσας.

Πολιτικό Γραφείο Ανδρέα Πάτση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.