Ανοίγουν από σήμερα τα καταστήματα του λιανεμπορίου στην Κοζάνη

Μετά το γενικό άνοιγμα των καταστημάτων στην υπόλοιπη χώρα, η Κοζάνη ανοίγει τελευταία το λιανεμπόριο καθώς είχε αποφασιστεί να παραμείνει κλειστό λόγω της επιδημιολογικής κατάστασης στην Περιφέρεια.

Αρχικά είχαν ανοίξει τα καταστήματα σε όλη τη χώρα πλην Θεσσαλονίκης, Αχαΐας και Κοζάνης. Την περασμένη Δευτέρα Αχαΐα και Θεσσαλονίκη έκαναν το restart, με τα μαγαζιά στην Κοζάνη να παραμένουν κλειστά.

Η απόφαση είχε προκαλέσει αναστάτωση στους επιχειρηματίες, με τους εμπορικούς συλλόγους της Κοζάνης να κατεβαίνουν σε διαμαρτυρία στο κέντρο της πόλης. Η αναμονή τους όμως σήμερα τελειώνει καθώς τα καταστήματα ανοίγουν και πάλι.

Πώς θα λειτουργήσει το λιανεμπόριο στην Κοζάνη
Όπως διευκρινίστηκε από τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιά, τα καταστήματα της Π.Ε. Κοζάνης θα ανοίξουν σήμερα με τη μέθοδο του click away και μόνο, δηλαδή χωρίς τη δυνατότητα εισόδου των πελατών στα καταστήματα (click inside). Να τονιστεί πως οι εργαζόμενοι στο λιανεμπόριο θα πρέπει να πραγματοποιούν self test.

 iefimerida

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.