Το άνοιγμα του λιανεμπορίου στη Θεσσαλονίκη με τη μέθοδο του click away και το άνοιγμα της αγοράς στην Αχαΐα, στο μοντέλο της Αττικής, αποφάσισε, σύμφωνα με πληροφορίες, η Επιτροπή των Λοιμωξιολόγων.

Στην Κοζάνη η Επιτροπή των ειδικών εισηγήθηκε να μην ανοίξουν τα καταστήματα.

Τα νέα μέτρα τα οποία αναμένεται να ισχύσουν από την Δευτέρα 12 Απριλίου θα ανακοινώσει στην τακτική ενημέρωση του υπουργείου Υγείας στις 18:00, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς.

Σύμφωνα με πληροφορίες στο τραπέζι των ειδικών τέθηκαν και η απελευθέρωση των διαδημοτικών μετακινήσεων τις καθημερινές, ωστόσο αποφασίστηκε να μην αλλάξει κάτι, κι έτσι θα επιτρέπονται ως έχει δηλαδή μόνο τα Σαββατοκύριακα με τον κωδικό 6 στο 13033. Επίσης οι ειδικοί προτίμησαν να περιμένουν να δουν το επιδημιολογικό αποτύπωμα που θα αφήσει το άνοιγμα του λιανεμπορίου και στη συνέχεια θα συζητήσουν για το άνοιγμα και των εμπορικών καταστημάτων. Επομένως από την επόμενη εβδομάδα δεν αναμένεται να ανοίξουν τα πολυκαταστήματα, τα εκπτωτικά χωριά και τα mall.

 

in

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.