Δύο ανα πνευστήρες βαρέως τύπου για τις ανάγκες της ΜΕΘ του Μαμάτσειου Νοσοκομείου Κοζάνης, που θα βοηθήσουν στην αντιμετώπιση της πανδημίας, αποφάσισε ομόφωνα να χρηματοδοτήσει η Οικονομική Επιτροπή της Π.Δ.Μ.

Ομόφωνα εγκρίθηκε σήμερα και εκτός ημερήσιας διάταξης από την Οικονομική Επιτροπή της Π.Δ.Μ. η χρηματοδότηση δύο αναπνευστήρων βαρέως τύπου αξίας 60.000 ευρώ για τις ανάγκες της ΜΕΘ του Μαμάτσειου Νοσοκομείου Κοζάνης, μετά από αίτημα του Διοικητή κ. Στέργιου Γκανάτσιου.

Οι δύο αναπνευστήρες (30.000 έκαστος) θα βοηθήσουν το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό στη γρήγορη αντιμετώπιση των δύσκολων περιστατικών που διαχειρίζεται το τελευταίο χρονικό διάστημα η ΜΕΘ του Μαμάτσειου, εξαιτίας της έξαρσης των κρουσμάτων που σημειώνονται στην Π.Δ.Μ.

Για την Περιφερειακή Αρχή η δημόσια υγεία είναι απόλυτη προτεραιότητα και στο πλαίσιο των δυνατοτήτων της θα συνεχίσει να ενισχύει το έργο των γιατρών και των νοσηλευτών, βελτιώνοντας τις παρεχόμενες υπηρεσίες υγείας σε όλους τους πολίτες της Δυτικής Μακεδονίας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.