Ολοκληρώθηκε η νέα αίθουσα γυμναστικής και βαρών του Κλειστού Γυμναστηρίου Γρεβενών καθώς υλοποιήθηκαν οι απαιτούμενες εργασίες για την αναδιοργάνωση και τον εκσυγχρονισμό του χώρου.

Επιπλέον, τοποθετήθηκε καινούργιος αθλητικός εξοπλισμός εκγύμνασης και ενδυνάμωσης μέσω κονδυλίων του Προγράμματος “ΦιλόΔημος” που διεκδίκησε και αξιοποίησε η Δημοτική Αρχή προς όφελος των πολιτών, αντικαθιστώντας τα παλιά όργανα που μετρούσαν σχεδόν 25 χρόνια ζωής.

Παράλληλα, σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται ανάλογες παρεμβάσεις ανανέωσης και στο υπόλοιπο κτίριο, οι οποίες γίνονται στο πλαίσιο του μεγάλου έργου της ενεργειακής αναβάθμισης που θα μειώσει δραστικά το κόστος λειτουργίας με τη χρήση της αβαθούς γεωθερμίας.

Ο Δήμος Γρεβενών προχωρά με γοργούς ρυθμούς το αναπτυξιακό του πρόγραμμα για την ουσιαστική στήριξη των αθλητικών υποδομών του τόπου μας με απώτερο στόχο την μακρόπνοη βιωσιμότητά τους που θα απολαμβάνει καθημερινά η νέα γενιά.

Γραφείο Τύπου

 Δημάρχου Γρεβενών

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.