Εκ μέρους του διοικητικού συμβουλίου του Χ.Ο.Σ Γρεβενών θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όσους συνέβαλαν στην επιτυχή διεξαγωγή των Πανελλήνιων & Διεθνών αγώνων (FIS).
Ειδικά θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε:

1. Την Ελληνική Ομοσπονδία Χειμερινών Αθλημάτων (ΕΟΧΑ) που μας εμπιστεύτηκε σχεδόν όλο το αγωνιστικό πρόγραμμα της ιδιαίτερης αυτής χρονιάς.

2. Τους εθελοντές που ανιδιοτελώς και αγόγγυστα προσέφεραν ακόμη και κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες πολύ από τον πολύτιμο χρόνο τους και χωρίς αυτούς θα ήταν αδύνατη η πραγματοποίηση των αγώνων.

3. Τους Ιατρούς μας κ.Τζιόλα Κων/νο κ.Αβδελίδου Αφροδίτη,κ.Μπακαίμη Σουλτάνα,κ.Παπαδόπουλο Πολυχρόνη,το Ε.Κ.Α.Β και το τοπικό κλιμάκιο του Ε.Ο.Δ.Υ για την άμεση ανταπόκριση και ουσιαστική υποστήριξη της υγειονομικής κάλυψης των αγώνων.

4. Το προσωπικό του Ε.Χ.Κ.Βασιλίτσας που κατέβαλε υπεράνθρωπες προσπάθειες για την άψογη λειτουργία του κέντρου.

5. Την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και τον Αντιπερειφεριάρχη Γρεβενών κ.Γιάτσο Ιωάννη.

6. Τον Δήμο Γρεβενών και τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού-Πολιτισμού κ.Μπόλη Δημήτριο.

7. Την Ελληνική Αστυνομία.

8. Τον Μέγα χορηγό ΕΓΝΑΤΙΑ Α.Τ.Ε.Β.Ε

9. CASH&CARY “ΑΞΙΑ” κ.Λάτσο Κων/νο

10. Τα ζαχαροπλαστεία ZOOMSERIE

11. Και τέλος όλους του Αθλητικούς Συλλόγους καθώς και τους Αθλητές που συμμετείχαν για την άψογη και ουσιαστική συνεργασία τους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.