Ευτυχώς, η παρακάτω είδηση ήταν το φετινό μας ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙΑΤΙΚΟ ψέμα: Μπορεί χθες ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Ν. Χαρδαλιάς να ανακοίνωσε ότι από τη Δευτέρα 5 Απριλίου, το λιανεμπόριο ανεβάζει και πάλι ρολά, ξεκινώντας με τα μικρά καταστήματα που ανοίγουν, σύμφωνα όμως με πληροφορίες του ΑΕΤΟΥ, δεν θα ισχύσει  το ίδιο για τις περιοχές: Δήμος Γρεβενών και ΠΕ Κοζάνης.

Να θυμίσουμε ότι ο ίδιος ο κ. Χαρδαλιάς είχε αναφέρειστο επίπεδο πολύ αυξημένου κινδύνου, στο βαθύ κόκκινο εντάσσονται η Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης με 520 ενεργά κρούσματα, όταν στις 15 Μαρτίου είχε 286, αύξηση 81,8% σε 10 ημέρες και ο Δήμος Γρεβενών της Περιφερειακής Ενότητας Γρεβενών, όπου τα ενεργά κρούσματα έχουν αυξηθεί σε 78 από 20 στις 15 Μαρτίου, σχεδόν έχουν τετραπλασιαστεί δηλαδή. 

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, το άνοιγμα του λιανεμπορίου στις παραπάνω περιοχές θα επιδείνωνε την κατάσταση…

Αναμένουμε εντός της ημέρας την επιβεβαίωση της είδησης από το ίδιο το Υπουργείο Πολιτικής Προστασίας, με το οποίο ήδη ο Εμπορικός Σύλλογος Γρεβενών βρίσκεται σε επικοινωνία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.