Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η διαγωνιστική διαδικασία που «τρέχει» ο Δήμος Γρεβενών για το μεγάλο έργο της ενεργειακής αναβάθμισης του Κλειστού Κολυμβητηρίου της πόλης καθώς την Τρίτη 23 Μαρτίου 2021 είχαμε την ανακήρυξη προσωρινού αναδόχου-εργολάβου, η οποία επικυρώθηκε στη σημερινή συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής.

Το πολύ θετικό αυτό βήμα φέρνει όλο και πιο κοντά την πολυπόθητη έναρξη των απαιτούμενων εργασιών που θα συμβάλλουν καθοριστικά στην επαναλειτουργία της σπουδαίας αυτής αθλητικής δομής που τόσο έχει ανάγκη η νεολαία του τόπου μας.

Το έργο, προϋπολογισμού 3 εκατομμυρίων ευρώ, περιλαμβάνει τη ριζική ανάπλαση της εξωτερικής επιφάνειας του κτιρίου (στέγη-κέλυφος) καθώς και την “εκ θεμελίων” ανανέωση του εσωτερικού ηλεκτρομηχανολογικού του εξοπλισμού με την τοποθέτηση σύγχρονου συστήματος αφύγρανσης.

Παρεμβάσεις ουσίας που θα εξασφαλίσουν την εύρυθμη και αποδοτική λειτουργία του Κλειστού Κολυμβητηρίου μέσω μάλιστα της “πράσινης” γεωθερμίας ως κύρια πηγή θέρμανσης και ψύξης.

Γραφείο Τύπου

 Δημάρχου Γρεβενών

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.