Το Σάββατο 27 Μαρτίου 2021 ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας κ. Κασαπίδης Γεώργιος επισκέφθηκε το Δήμο Δεσκάτης συνοδευόμενος από τον Δήμαρχο Δεσκάτης κ. Κορδίλα Δημήτριο, τον Αντιπεριφερειάρχη Γρεβενών κ. Γιάτσιο Ιωάννη, τους Περιφερειακούς Συμβούλους  κ. Φωλίνα Αθανάσιο και κ. Χατζηζήση Λάμπρο και τον Δημοτικό Σύμβουλο κ. Καραστέργιο Δημήτριο, εν συνεχεία της διαδικασίας να οριοθετηθεί ο Δήμος Δεσκάτης σεισμόπληκτη περιοχή.

Επισκέφθηκαν  τον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στην Δεσκάτη , τον Ιερό Ναό   Αγίου Δημητρίου στο Γήλοφο ,τον Ιερό Ναό Αγίων Αποστόλων στο Δασοχώρι, κατοικίες καθώς και χώρους εργασίας, όπου διαπίστωσαν τις καταγεγραμμένες πλέον υλικές ζημίες που υπέστησαν τα οικήματα μετά τους πρόσφατα σημειωθέντες σεισμούς στην περιοχή μας.

Ευελπιστούμε στη προσπάθεια και στη συνεργασία όλων προκειμένου ο Δήμος Δεσκάτης να θωρακιστεί αντισεισμικά και προκειμένου να αποζημιωθούν πλήρως οι πληγέντες από τους σεισμούς.

Επίσκεψη Μητροπολίτη Γρεβενών κ.Δαβίδ

Την Δευτέρα 29 Μαρτίου 2021 ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Γρεβενών κ. Δαβίδ μαζί με τον Δήμαρχο Δεσκάτης κ. Κορδίλα Δημήτριο, επισκέφθηκαν τους παρακάτω ενοριακούς Ιερούς Ναούς της Δημοτικής Ενότητας Χασίων του Δήμου Δεσκάτης: την Αγία Τριάδα που βρίσκεται στον οικισμό του Καρπερού, τον Άγιο Γεώργιο που βρίσκεται στον οικισμό της Κατάκαλης, την Παναγία που βρίσκεται στον οικισμό του Τριφυλλίου και την Κοίμηση της Θεοτόκου που βρίσκεται στον οικισμό της Τρικοκκιάς, οι οποίοι έχουν υποστεί υλικές ζημίες και κρίθηκαν ακατάλληλοι μετά τους πρόσφατα σημειωθέντες σεισμούς στην περιοχή μας.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΔΕΣΚΑΤΗΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.