Φίλοι, κύριοι Συνάδελφοι !

Αποτελεί κοινό τόπο το ότι ζούμε σε δύσκολους καιρούς. Δεν τους απαριθμούμε, επειδή όλοι τους βιώνουμε.

Όμως, το ιστάμενο έτος, το 2021, είναι για μας τους Εφέδρους Αξιωματικούς, για τους Πανέλληνες, για τον Ελληνισμό όπου Γης, ένα “δώρημα τέλειον”, αφού εορτάζουμε τα 200 χρόνια από την λαμπροφόρο ημέρα της 25ns Μαρτίου 1821, μεταλαβαίνουμε το αναστάσιμο μεγαλείο της και κοινωνούμε με τις αθάνατες αξίες της, με το αίμα και το πνεύμα της : πνεύμα πίστεως, πνεύμα ανδρείας, πνεύμα θυσίας, πνεύμα Θρησκείας και Πατρίδας – το πνεύμα της γαλάζιας Ελλάδος μας.

Φίλοι κύριοι Συνάδελφοι !

Ασίγαστες οι φωνές των αγωνιστών του Εικοσιένα μας θυμίζουν την βαρειά μας ευθύνη να συνεχίσουμε τον αθάνατο Ελληνικό θρύλο, τώρα που αποκορυφώνεται η βάρβαρη απειλή των Τούρκων και η κατακτητική τους βουλιμία. Οι Έφεδροι Αξιωματικοί, ενωμένοι σαν μια γροθιά, βρίσκονται ήδη στις επάλξεις, έτοιμοι για την επιτέλεση του ιστορικού τους Χρέους.

Πέραν τούτου, οι Έφεδροι Αξιωματικοί εργάζονται με σύμπνοια, ώστε ο λαός μας να διαφυλάττει την κοινωνική του γαλήνη, να αναπτύσσει την ελευθερία του και φρουρεί την ελευθερία, την ανεξαρτησία και την ακεραιότητα της Πατρίδος, αγαθά αιματωμένα και αδιαπραγμάτευτα.

Όπως η 25 Μαρτίου 1821 εξεπήγασε από την Ιέρεια, την μεγάλη και θαυμαστή, από την ψυχή του Γένους, έτσι και Σήμερα εκπηδά από την ψυχή μας η αναπότρεπτη απόφαση να τιμωρήσουμε κάθε απόπειρα εναντίον της Πατρίδος.

Το μεγαλείο της Ελλάδος το αισθανόμαστε διπλά Σήμερα.

 

Συνάδελφοι ! Άνω Σχώμεν τας καρδίας.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.