Με πρωτοβουλία του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Γρεβενών κ. Γιάτσιου Ιωάννη μετά τις ζημίες που παρατηρήθηκαν στο Δήμο Δεσκάτης από τον πρόσφατο σεισμό της Ελασσόνας, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 19 Μαρτίου 2021, η συνεδρίαση του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας, στο Γραφείου Δημάρχου Δεσκάτης κ. Κορδίλα Δημητρίου, με θέμα την κήρυξη του Δήμου Δεσκάτης σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης πολιτικής προστασίας μετά από προώθηση του αιτήματος του Δημάρχου δια του αρμόδιου Αντιπεριφερειάρχη στον οικείο Περιφερειάρχη Π.Δ.Μ. κ. Κασαπίδη Γεώργιο, ο οποίος με θετική εισήγησή του θα προωθήσει τον σχετικό φάκελο του εν λόγω αιτήματος στο Γενικό Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας για τις δικές του ενέργειες.

Επίσης, συζητήθηκε ο συντονισμός ενεργειών Π.Ε. Γρεβενών και Δήμου Δεσκάτης για την οριοθέτηση συνολικά της περιοχής του Δήμου Δεσκάτης ως πληγείσας από σεισμό (σεισμόπληκτη) ώστε να ληφθούν από την Πολιτεία όλα τα ευεργετικά μέτρα που προβλέπονται για την αποκατάσταση των πληγέντων πολιτών.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.