“Ο αγροκτηνοτροφικός τομέας αποτελεί την κύρια ενασχόληση των κατοίκων του Νομού Γρεβενών, στην οποία βασίζεται σχεδόν εξ ολοκλήρου η τοπική οικονομία. Επιπροσθέτως, οι συνθήκες και ο έντονα ορεινός χαρακτήρας μεγάλου μέρους του τόπου καθιστούν την ύπαρξη ενισχύσεων αναγκαία και επιτακτική.

Στο πλαίσιο αυτό, σε κάθε ευκαιρία, στέκομαι δίπλα στους αγρότες και στους κτηνοτρόφους της περιοχής μου προωθώντας τα προβλήματά τους και επιχειρώντας να τους εξασφαλίσω οποιαδήποτε ενίσχυση θα αποτελέσει οικονομική ανάσα για αυτούς.

Με αυτά τα δεδομένα και βάσει των προσπαθειών μου, η χαρά μου είναι μεγάλη για την έγκριση της 8ης Τροποποίησης του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020 από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Μέσα στις τροποποιήσεις που γενικότερο στόχο έχουν την ομαλή συνέχιση του προγράμματος, προβλέπεται και η ένταξη Τοπικών Κοινοτήτων της Περιφερειακής Ενότητας Γρεβενών στο καθεστώς των Περιοχών που πλήττονται από Ειδικά Μειονεκτήματα. Με αυτή την τροποποίηση, οι κάτοικοι των περιοχών αυτών, θα έχουν δικαίωμα σε οικονομική ενίσχυση μέσω της εξισωτικής αποζημίωσης.

Η Κυβέρνηση αποδεικνύει συνεχώς ότι αφουγκράζεται τις ανάγκες της περιοχής προωθώντας στον σωστό χρόνο τα όποια ζητήματα προκύπτουν.

Προσωπικά, θα συνεχίσω να είμαι συμπαραστάτης με δραστικές πρωτοβουλίες σε οτιδήποτε αφορά την ενίσχυση του τόπου μου, με έναν από τους κύριους στόχους του οράματός μου την εξέλιξη και ανάπτυξη του αγροκτηνοτροφικού τομέα των Γρεβενών” .

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.