Ο Διοικητής 3ης Υ.ΠΕ. Μακεδονίας, Παναγιώτης Μπογιατζίδης επισκέφθηκε την Τετάρτη (10-03-21) το Νοσοκομείο Γρεβενών, όπου έγινε δεκτός από την Διοικήτρια του Νοσοκομείου, Ευτυχία Καπάτου.

Ο κ. Μπογιατζήδης, αναφερόμενος στους εμβολιασμούς στην ΠΕ Γρεβενών, είπε ότι: “Τα σημερινά δεδομένα είναι ενθαρυντικά, και θα προβούμε, σύμφωνα με τον προγραμματισμό του Υπουργείου Υγείας και στην στελέχωση νέων εμβολιαστικών κέντρων, ανάλογα βέβαια με την έκβαση των εμβολίων“…

Αξίζει να αναφέρουμε πως μέχρι εχθές είχαν πραγματοποιηθεί συνολικά στην ΠΕ Γρεβενών 3.686 εμβολιασμοί.

Η κ. Καπάτου, είπε πως: “Από τον περασμένο Ιανουάριο, με την βοήθεια της Κυβέρνησης και του ιδίου του Διοικητή της 3ης ΥΠΕ, καταστρώσαμε ένα επιχειρησιακό σχέδιο για το Νοσοκομείο μας, το οποίο κατάφερε να ανταπεξέλθει άρτια στις δύσκολες συνθήκες” …
Στην συνέχεια απάντησε σε ερωτήσεις των ΜΜΕ.

Τον υποδέχτηκαν ακόμη, ο Δ/ντής Ιατρικής Υπηρεσίας, Γεώργιος Δρόσος, η Δ/ντρια Διοικητικής –Οικονομικής Υπηρεσίας Δέσποινα Τζιόλα και η Δ/ντρια Νοσηλευτικής Υπηρεσίας, Ευτυχία Ντόβα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.