Τις τελευταίες ημέρες σημειώθηκαν υλικές ζημιές σε πολλές οικείες καθώς και σε Ιερούς Ναούς στο Δήμο Δεσκάτης  από τον Εγκέλαδο που σημειώθηκε στο Δήμο Ελασσόνας.

Παρακάτω παρατίθεται φωτογραφικό υλικό από τις υλικές ζημίες που έγιναν σε οικίες καθώς και σε Ιερούς Ναούς στο Δήμο Δεσκάτης από τους σεισμούς της 3ης και 4ης Μαρτίου 2021 με επίκεντρο την Ελασσόνα και τον Τύρναβο:

Εκτακτη σύσκεψη στο γραφείο του Δημάρχου

Την Κυριακή 7 Μαρτίου 2021 πραγματοποιήθηκε έκτακτη σύσκεψη στο γραφείο του Δημάρχου του Δήμου Δεσκάτης , όπου παραβρέθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης της Περιφερειακής Ενότητας Γρεβενών κ. Ιωάννης Γιάτσιος, ο Περιφερειακός Σύμβουλος της Π.Ε. Γρεβενών κ. Χατζηζήσης Λάμπρος, ο Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Δεσκάτης κ. Καραστέργιος Δημήτριος, με τον Δήμαρχο Δεσκάτης κ. Κορδίλα Δημήτριο.

Η συζήτηση είχε αντικείμενο τις υλικές ζημιές που προκλήθηκαν τις τελευταίες ημέρες στο Δήμο Δεσκάτης από τους σεισμούς της 3ης και 4ης Μαρτίου 2021 με επίκεντρο την Ελασσόνα και τον Τύρναβο.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.