Ευχαριστήρια επιστολή

Σήμερα Παρασκευή 19/02/2020 αιφνίδια κλείνει προσωρινά ένας κύκλος φιλοξενίας μεταναστών στις ξενοδοχειακές μονάδες του νομού Γρεβενών.

Μία πορεία η οποία ολοκληρώθηκε με Άριστο και ανθρώπινο τρόπο και πολύ βεβιασμένα. Όλοι οι ξενοδόχοι των Γρεβενών δώσαμε τη δική μας μάχη για τη σωστή ανθρώπινη αντιμετώπιση αυτών των ανθρώπων που σε Τίποτα δεν διαφέρουν από όλους εμάς τους Γρεβενιώτες.

Θα ήθελα ενδεικτικά να ευχαριστήσω θερμά για την βοήθεια και συμπαράσταση και άριστη συνεργασία την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Γρεβενών, τον Αντιπεριφερειάρχη κ.Ιωάννη Γιάτσιο, τη δημοτική αρχή, το Γενικό Νοσοκομείο Γρεβενών, τη διεύθυνση πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Γρεβενών, τους υπαλλήλους του δήμου Γρεβενών (Τεχνικές Υπηρεσίες)  που φρόντιζαν καθημερινά ο ορεινός όγκος να παραμένει προσβάσιμος, τους υπαλλήλους καθαριότητας που μας φρόντιζαν όλους, τους οποίους σήμερα επιβράβευσα για την προσφορά τους με ένα συμβολικό δώρο ,   την Πυροσβεστική Υπηρεσία Γρεβενών, το ΚΤΕΛ Γρεβενών, το σωματείο ταξί Γρεβενών και όλη την κοινωνία των Γρεβενών και τους επαγγελματίες των Γρεβενών εν γένει.

Ευχαριστώ τους συμπολίτες μου, οι οποίοι έδειξαν μεγάλη υπομονή και άπειρη κατανόηση σε θέματα τα οποία κάποιες φορές τους δυσαρεστούσανε.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες και στην πρόεδρο του σωματείου ξενοδόχων κ. Μαρία Σουπιάδου – Πετρέντζιου, η οποία έδωσε προσωπικές μάχες για το καλό όλων και κυρίως για τον τόπο μας αψηφώντας προσωπικά συμφέροντα και την κατακραυγή που δέχτηκε.

Τέλος θέλω να ευχαριστήσω και τους ιδιοκτήτες των μικρότερων ξενοδοχειακών μονάδων και των ξενώνων στο νομό Γρεβενών που παρουσίασαν και αυτοί, μία άριστη επαγγελματική εικόνα στο όλο προσφυγικό και στη διαχείριση του και τους υπαλλήλους του ΔΟΜ που τυγχάνει κιόλας οι πιο πολλοί να είναι και από τον τόπο μας.

Σε όλο το χρονικό διάστημα φιλοξενίας των μεταναστών προσφύγων στα Γρεβενά δεχτήκαμε και εύσημα για την άριστη λειτουργία της δομής μας από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Ευχαριστώ και την μικρή μερίδα ανθρώπων που δεν πίστεψαν και δεν υποστήριξαν τη διαχείριση του προσφυγικού στο νομό Γρεβενών.

Ευελπιστούμε η πολιτεία να εκτιμήσει το έργο που κάναμε στο διάστημα φιλοξενίας των προσφύγων στα Γρεβενά και ίσως ανταποκριθεί στη δημιουργία ενός προγράμματος.

Με εκτίμηση

Λεωνίδας Τσεπίδης

Ξενοδόχος Γρεβενών

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.