Κανονικά η αποκομιδή των απορριμμάτων παρά τα χιόνια και το ψύχος

Με απώτερο στόχο τη διασφάλιση της Δημόσιας Υγείας και την προστασία του περιβάλλοντος, όλο το προσωπικό της Υπηρεσίας Καθαριότητας του Δήμου Γρεβενών είναι σε πλήρη εγρήγορση προκειμένου να διατηρηθεί η πόλη καθαρή αφού παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες που έφεραν τα πυκνά χιόνια και ο ολικός παγετός, το προσωπικό του Δήμου πραγματοποιεί κανονικά την αποκομιδή των απορριμμάτων στις κεντρικές οδούς αλλά και όπου είναι εφικτό.

 

Δείτε και: Χρήστος Τριγώνης στον Starfm 9 33 για την έντονη χιονόπτωση: “Ο Δήμος Γρεβενών ήταν προετοιμασμένος αλλά και οι επόμενες μέρες θα είναι δύσκολες” … (audio)

Ωστόσο, επειδή είναι σε εξέλιξη οι απαραίτητες εργασίες αποχιονισμού των κάδων, ο Δήμος Γρεβενών απευθύνει εκ νέου παράκληση στους δημότες να κρατήσουν για τουλάχιστον δύο ημέρες τα απορρίμματά τους στα μπαλκόνια τους, ζητώντας τη συνεργασία, την κατανόηση και την υπομονή όλων των πολιτών προκειμένου να περιοριστεί στο μέτρο του δυνατού η εναπόθεση των απορριμμάτων για το χρονικό αυτό διάστημα.

Κλείνοντας, ο Δήμος Γρεβενών υπενθυμίζει ότι όταν εναποθέτουμε τα απορρίμματά μας δεν πρέπει να αμελούμε το καλό κλείσιμο και δέσιμο της σακούλας αλλά και να μην την αφήνουμε ποτέ εκτός κάδων.

Γραφείο Τύπου

 Δημάρχου Γρεβενών

Δείτε και: Τα Γρεβενά στα λευκά (εικόνες)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.