Το Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2021, εορτή των Αγίων Τριών Ιεραρχών, προστατών των γραμμάτων και της παιδείας, τελέσθηκε Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Γρεβενών, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Γρεβενών κ. Δαβίδ.

Σημαιοφόροι των σχολείων των Γρεβενών και εκπαιδευτικοί όλων των βαθμίδων, έδωσαν το παρών, τιμώντας τους προστάτες Αγίους τους  Τρεις Ιεράρχες, τηρώντας παράλληλα όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας από τον covid-19.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, οι εκπαιδευτικοί των Γρεβενών παρακολούθησαν διαδικτυακή εορταστική εκδήλωση-ομιλία που διοργάνωσε η Ιερά Μητρόπολη Γρεβενών σε συνεργασία με τις Διευθύνσεις της Πρωτοβάθμιας και της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Π.Ε. Γρεβενών, με εκλεκτό ομιλητή τον εκπαιδευτικό και πολυγραφότατο κ. Ηλία Λιαμή και θέμα: «Απεγκλωβισμός από τον εγκλεισμό-Επιστροφή στην ζωή»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.