Στο έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο που πραγματοποιήθηκε αναδείχτηκε περίτρανα πως η αγωνία και η ανησυχία μας για το μέλλον του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας δεν ήταν απλά μια αντιπολιτευτική κίνηση, αλλά μια κίνηση κραυγής προερχόμενη από τα στοιχεία που αποδεικνύουν την καταστροφική συνέπεια που θα έχει η ψήφιση του νομοσχεδίου του Υπουργείου Παιδείας.

Μπορεί ο Βουλευτής να απαξιώνει το Δημοτικό Συμβούλιο, να αποφεύγει το διάλογο και να περιορίζεται σε μονολόγους στο ραδιόφωνο, δεν έχει όμως το δικαίωμα να αγνοεί ένα ομόφωνο ψήφισμα του, ένα ψήφισμα που αποτυπώνει την έκφραση όλων των φορέων του τόπου, ένα ψήφισμα που αποτελεί την λαϊκή έκφραση.

Εμείς από την πλευρά μας ως ΣΥΡΙΖΑ Γρεβενών, σε συνεργασία με όλους τους φορείς θα κάνουμε ότι μπορούμε, ότι προβλέπεται μέσα από τις Κοινοβουλευτικές διαδικασίες προκειμένου να αναδείξουμε την σπουδαιότητα αλλά και να ανατρέψουμε τους σχεδιασμούς της Κυβέρνησης.

Καλούμε τον Βουλευτή και τα στελέχη της ΝΔ των Γρεβενών να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων να συστρατευτούν στο αγώνα μας, γιατί η απόφαση αυτή υποθηκεύει το μέλλον των Γρεβενών, υποθηκεύει το μέλλον των νέων μας.

 

Για την ΝΕ Γρεβενών

Ο Συντονιστής

Γιώργος Καλαμάρας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.