Κύριοι Διευθυντές/-τριες και Προϊστάμενοι/-ες,
Αγαπητοί συνάδελφοι εκπαιδευτικοί,
Γονείς και κυρίως, αγαπητοί ΜΑΘΗΤΕΣ…

Καλή χρονιά και ευτυχισμένο το νέο έτος 2021.

«Η καινούργια χρονιά, ας αναστήσει το χαμόγελο στα χείλη των ανθρώπων, ας ζεστάνει τις παγωμένες καρδιές τους… και ας χαρίσει σ’ αυτούς που αγωνίζονται τη ζωή που τους αξίζει…»

Οι πρωτόγνωρες συνθήκες της υγειονομικής κρίσης εξαιτίας της πανδημίας ενεργοποίησαν εκπαιδευτικούς, μαθητές και γονείς να ανταπεξέλθουν στις ανάγκες της εξ’ αποστάσεως εκπαίδευσης, μαθησιακή διαδικασία που στέφθηκε από επιτυχία με τη συμμετοχή όλων και αναγνωρίστηκε παγκοσμίως όπως αναφέρεται από το διεθνούς φήμης και κυκλοφορίας περιοδικό Economistστο άρθρο του με θέμα: «Απροσδόκητο το ελληνικό άλμα στην τηλεκπαίδευση».

Προσωπικά θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους εμπλεκόμενους στο επιτυχές εγχείρημα της εξ’ αποστάσεως εκπαίδευσης: τους συναδέλφους εκπαιδευτικούς της γενικής εκπαίδευσης που κατάφεραν να ενεργοποιήσουν και να εκπαιδεύσουν ακόμη και νήπια, τους εκπαιδευτικούς ειδικής αγωγής που κάλυπταν τη «διά ζώσης» εκπαίδευση από την αρχή της πανδημίας, με την καταλυτική συνεισφορά των Διευθυντών και Προϊσταμένων των σχολικών μονάδων καθώς και τους διοικητικούςυπαλλήλους της Διεύθυνσης Εκπαίδευσης που στάθηκαν αρωγοί σε ζητήματα που προέκυψαν.

Δεν πρέπει να λησμονηθούν και οι γονείς που συμπαραστάθηκαν στα παιδιά τους και τα βοήθησαν με κάθε τρόπο να εξοικειωθούν στη σύγχρονη και ασύγχρονη εκπαίδευση και ταυτόχρονα να υποστηρίξουν το έργο των εκπαιδευτικών.

Τέλος, προς τους μαθητές μας: Ευχές για ένα νέο ξεκίνημα, μια πιο ευχάριστη μαθητική ζωή και μια «καρδιά» πλημμυρισμένη από χαρά και ευτυχία.

Υγεία και δύναμη σε όλους.

Γρεβενά, 15 Ιανουαρίου 2021

Ο Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Γρεβενών

Βασίλειος Μήτσιαλος

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.