Από την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας σε συνεργασία με το ΠΕΚΕΣ, τα ΕΚΦΕ και τα ΚΠΕ Δυτικής Μακεδονίας διοργανώνει σύγχρονη από απόσταση (webinar) επιμορφωτική εκδήλωση με θέμα:«COVID-19 και Εμβολιασμοί» την Πέμπτη 21/1/2021 και ώρες 18:00 – 20:00.

Σκοπός της εκδήλωσης είναι η προσέγγιση βασικών θεμάτων που αφορούν στην COVID-19,στον SARS-CoV-2 και στους προβληματισμούς που υπάρχουν σχετικά με τα εμβόλια, καθώς και η παρουσίαση εκπαιδευτικού υλικούγια τους εμβολιασμούς που μπορεί να αξιοποιηθεί στις σχολικές μονάδες.

Το πρόγραμμα της επιμορφωτικής εκδήλωσης περιλαμβάνει τις ενότητες:

«Πανδημίες, εμβόλια, αλήθειες και μύθοι»,Δρ. Ιωάννης Σαΐνης, Βιολόγος, ΕΔΙΠ Σχολής Επιστημών Υγείας, Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων

«Εκπαιδευτικό υλικό και προτάσεις για την προσέγγιση της έννοιας του εμβολιασμού», Δρ. Ελευθερία Παπαδέλη, Βιολόγος, Υπεύθυνη ΕΚΦΕ Κοζάνης

Στην επιμορφωτική εκδήλωση μπορούν να συμμετέχουν εκπαιδευτικοί, μαθητές και πολίτες που ενδιαφέρονται.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτησησυμμετοχής στον σύνδεσμο https://tinyurl.com/y5654pqtμέχρι την Τετάρτη  20/1/2021, ώρα 15:00.

Για την υλοποίηση της επιμορφωτικής εκδήλωσης θα αξιοποιηθεί η διαδικτυακή πλατφόρμα Zoom.Ο σύνδεσμος για την παρακολούθησή της θα σταλεί στην ηλεκτρονική διεύθυνση που θα δηλώσετε στην αίτηση συμμετοχής.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.