Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Γρεβενών  κος Ράμμος Νικόλαος  σας προσκαλεί σε ενημερωτική τηλεδιάσκεψη με θέμα: «Ρυθμίσεις οφειλών και παροχής δεύτερης ευκαιρίας» την Παρασκευή 15  Ιανουαρίου 2021 και ώρα 16:00-18:00 με κεντρικό ομιλητή τον κ. Φώτη Κουρμούση, Ειδικό Γραμματέα Διαχείρισης Ιδιωτικού

Χρέους, του Υπουργείου Οικονομικών. 

Ο Ειδικός Γραμματέας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους, του Υπουργείου Οικονομικών  και τα στελέχη της ΕΓΔΙΧ, θα παρουσιάσουν τους βασικούς άξονες και τις καινοτομίες του ν.4738/2020  «Ρύθμιση Οφειλών και Παροχή Δεύτερης Ευκαιρίας» και θα απαντήσουν σε ερωτήσεις για τα  ακόλουθα:

-Τον εξωδικαστικό μηχανισμό ρύθμισης οφειλών σε έως 240 δόσεις
-Τη διαδικασία πτώχευσης – απαλλαγής οφειλών φυσικών & νομικών   προσώπων και παροχής 2ης ευκαιρίας
-Την πρόνοια για τα ευάλωτα νοικοκυριά και την προστασία της 1ης κατοικίας
-Το ρόλο των επιστημονικών κλάδων

Η τηλεδιάσκεψη θα πραγματοποιηθεί μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας zoom. Η ημερίδα είναι ΔΩΡΕΑΝ και οι συμμετέχοντες θα μπορούν να παρακολουθήσουν την e-ημερίδα, πατώντας το link που θα τους σταλθεί στο email.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να δηλώσουν συμμετοχή αποστέλλοντας το email τους και τα στοιχεία επικοινωνίας τους στο ebegreve@grevenanet.gr  έως την Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2021. Πληροφορίες στο 2462085501

 

ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.