Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Εμπορικού Συλλόγου Γρεβενών με σύνθημα «Όλοι Μαζί μπορούμε» αποφάσισαν να ξεκινήσουν μία σειρά επαφών με όλους τους Επαγγελματικούς Κλάδους των Γρεβενών με στόχο έναν κοινό αγώνα διεκδίκησης.

Είμαστε αυτοί που στηρίζουμε την τοπική οικονομία, είμαστε αυτοί που συμμορφωθήκαμε από την αρχή της πανδημίας με τις αποφάσεις της κυβέρνησης  για κλείσιμο των επιχειρήσεών μας.

Είμαστε όμως και αυτοί που βλέπουμε καθημερινά να είμαστε στο μάτι του κυκλώνα με αβέβαιο μέλλον για τις επιχειρήσεις μας, για το μέλλον των οικογενειών μας, για το μέλλον των παιδιών μας, για το Μέλλον του Τόπου μας.

Γιατί κλειστές επιχειρήσεις όλων των επαγγελματικών κλάδων σημαίνει αύξηση της ανεργίας, σημαίνει οικονομικός μαρασμός ενός τόπου,  και αυτό δεν το θέλουμε αλλά και δεν θα το επιτρέψουμε.

Ζητάμε από την κυβέρνηση να σταθεί δίπλα μας ουσιαστικά με αποφάσεις που θα λύνουν και δεν θα δημιουργούν προβλήματα. Με πράξεις και όχι λόγια.

Έτσι προχωρήσαμε σε αυτή την πρωτοβουλία.

Στο κάλεσμά μας ανταποκρίθηκαν όλοι οι Επαγγελματικοί κλάδοι της Π.Ε. Γρεβενών και έτσι η πρώτη συνάντηση μας πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2021 με την βοήθεια της τεχνολογίας.

Το κλίμα που επικράτησε κατά την διάρκεια της τηλεδιάσκεψης ήταν άριστο και τα σημεία σύγκλισης των απόψεων πολλά.

Οι αγωνίες και οι ανησυχίες στις οποίες αναφέρθηκαν όλοι οι συμμετέχοντες για το μέλλον μας κοινές. Άλλωστε η οικονομική ύφεση και τα συσσωρευμένα προβλήματα της πανδημίας, που ήρθαν να προστεθούν στα προβλήματα της οικονομικής κρίσης των τελευταίων δέκα (10) ετών, έπληξε και πλήττει χωρίς εξαίρεση  όλους τους Επαγγελματικούς κλάδους.

Τέλος προγραμματίστηκε εκ νέου τηλεδιάσκεψη την ερχόμενη Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2021.

Στην τηλεδιάσκεψη της Δευτέρας όποιος φορέας εκ παραδρομής δεν κλήθηκε και θέλει να συμμετέχει μπορεί να επικοινωνήσει με το διοικητικό συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου.

 

Στη σύσκεψη συμμετείχαν εκπρόσωποι των παρακάτω φορέων (αλφαβητικά) :

 

Εμπορικού Συλλόγου Γρεβενών 

Εμπορικού  Συλλόγου Δεσκάτης 

Ε.Β.Ε. Γρεβενών

Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Νομού Γρεβενών

Σωματείου Αρτοποιών Γρεβενών

Σωματείου Ιδιοκτητών Καφετεριών Ειδών Εστίασης

Σωματείου Κουρέων Κομμωτών και Αισθητικών Γρεβενών  

Σωματείου Λαϊκών Αγορών Γρεβενών 

Σωματείου  Υδραυλικών Γρεβενών

ΤΕΕ Γρεβενών

Το  πρώτο βήμα έγινε, όλοι μαζί μπορούμε και θα τα καταφέρουμε να διατηρήσουμε τα Γρεβενά μας ζωντανά.

Σας ευχόμαστε Καλή Χρονιά με υγεία…  

Συνεχίζουμε……

 

Με Εκτίμηση

Το  Δ.Σ

Εμπορικού Συλλόγου Γρεβενών

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.