Τελικά το ζήτημα που δημιουργήθηκε με την καταβολή του επιδόματος θέρμανσης για την αγορά καυσόξυλων, όπου σύμφωνα με την προηγούμενη απόφαση του Υπουργείου Οικονομικών, επιδοτούνταν όσοι προσκόμιζαν τιμολόγια αγοράς με ημερομηνία από 1 Οκτωβρίου 2020 και εξής, λύθηκε με νεότερη απόφαση του Υπουργείου Οικονομικών, σύμφωνα με την οποία γίνονται δεκτά τα τιμολόγια αγοράς που εκδόθηκαν από 1 Ιουνίου 2020 και εξής.

Επίσης, τα ζητήματα που δημιουργήθηκαν στην πλατφόρμα της ΑΑΔΕ και αφορούν λανθασμένους ταχυδρομικούς κώδικες και αυτά θα επιλύονται στο εξής από την ίδια την ΑΑΔΕ, όπου θα πρέπει να απευθύνονται οι δικαιούχοι του επιδόματος θέρμανσης.

Υπενθυμίζουμε ότι τα παραπάνω ζητήματα που είχαν προκύψει, αναδείχθηκαν και τέθηκαν με την υπ. αριθμ. πρωτ. 8828/29-12-2020 επιστολή του δημάρχου του Δήμου Δεσκάτης, Δημητρίου Κορδίλα, προς τον αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών, Θεόδωρο Σκυλακάκη, που κοινοποιήθηκε και προς τον βουλευτή Γρεβενών, Ανδρέα Πάτση, και πλέον επιλύονται, μετά και από τις καίριες παρεμβάσεις του βουλευτή Γρεβενών, προς τον οποίο εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας.

Γραφείο Τύπου Δημάρχου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.