Αγαπητοί μαθητές και γονείς σας ευχόμαστε καλή χρονιά με υγεία και ευτυχία,
To 2o LOCKDOWN και ο νέος εγκλεισμός όλων μας στο σπίτι, μας αλλάζει την καθημερινή ρουτίνα και μας επηρεάζει ενδεχόμενα στην απόδοση γενικότερα! Θεωρήσαμε λοιπόν ότι είναι η κατάλληλη στιγμή για να σας βοηθήσουμε με ένα επιπλέον εφόδιο για την παραγωγικότητα και την επιτυχία.

Δομήσαμε λοιπόν σε συνεργασία με την κορυφαία επιστημονική ομάδα της LABORA (www.labora.gr) και τον ομιλητή κ. Κότιο Κωνσταντίνο ένα ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΒΙΩΜΑΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ στοχευμένο, να μας βοηθήσει να ξεκινήσουμε άμεσα να αντιμετωπίζουμε τη νέα μας πραγματικότητα.

Το σεμινάριο είναι πλήρως βιωματικό και έχει σκοπό να παρουσιάσει με βιωματικές ασκήσεις και ενεργή συμμετοχή όλων μας έξυπνους τρόπους να διαχειριστούμε το χρόνο μας και να πετυχαίνουμε καλύτερα αποτελέσματα στη μελέτη και όχι μόνο….

Το σεμινάριο απευθύνεται σε μαθητές και γονείς του φροντιστηρίου μας και θα διεξαχθεί διαδικτυακά την Κυριακή 10/1/2021 στις 18:00 μέσω της πλατφόρμας zoom.

Οι μαθητές σε επικοινωνία με την γραμματεία του φροντιστηρίου θα λάβουν οδηγίες για την παρακολούθηση του.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.